Fredag 16 Apr
Stockholm

Kylie Jenner har blivit mamma! Delar nyheten i rörande video

Kylie Jenner har fått en dotter! Nu delar hon med sig av den fantastiska nyheten i en rörande video på Youtube.

Kommentera (33)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Sedan rykten om att Kylie Jenner är gravid började cirkulera, har hela världen varit på helspänn. Superstjärnan har varken bekräftat eller förnekat frågan och lämnat omgivningen, och sina fans helt galna.

Det har rått många olika teorier om varför Kylie Jenner hållit hennes graviditet hemlig. Enligt vissa har det handlat om att mamma Kris Jenner har instruerat Kylie att vänta med att berätta för att på så sätt tjäna mer pengar på nyheten, vilket du kan läsa mer om här. 

Enligt andra källor i nära kontakt med Kylies syster Kim Kardashian har det handlat om att Kylie mått psykiskt dåligt över hur hennes kropp förändrats under graviditeten. Vissa har till och med trott att allt varit en PR-kupp och att stjärnan inte ens varit gravid överhuvudtaget.  

Rykten om Kylies graviditet började sprida sig som en löpeld förra oktober, efter att TMZ gjort en artikel om stjärnan.

Bilder på Kylie Jenner och pojkvännen Travis Scott. Bildkälla: TT

En av anledningarna till teorin var det faktum att Kylie, som vanligtvis dagligen delat bilder på sig själv med hennes 101 miljoner Instagramföljare, plötsligt slutade lägga upp lika mycket.

De bilder hon sedan lade upp var bilder där hon bara syntes från brösten uppåt, eller äldre bilder. 20-åringen hade då dejtat Hip Hop-stjärnan Travis Scott sedan april samma år. 

Men i efter vad som känns som ett ÅR av tystnad, chockar hon nu världen. I en otroligt rörande video som hon delat på Instagram, bekräftar inte bara stjärnan att hon faktisk är gravid, utan också att hon nu fött en dotter tillsammans med pappa Travis Scott!

Se den fantastiska videon nedan:

Chicago West

I videon får vi även se klipp på Kim Kardashian och Kanye Wests nyfödda dotter, Chicago West, för första gången! 

Chicago West, som bara är tre veckor gammal är Kim Kardashian och Kanye Wests yngsta dotter. Kim har sedan tidigare 2-åriga sonen Saint West och 4-åriga dottern North West tillsammans. 

Så otroligt rörande och vackert! 

Se även: Här är första videon på Chicago West – Kim och Kanyes nyfödda dotter

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Trodde du att Kylie Jenner var gravid?
Tack för din röst!
Kommentera (33)
Kopiera länk
Dela