Lördag 17 Apr
Stockholm

Här är första videon på Chicago West – Kim och Kanyes nyfödda dotter

Här är bilder på Chicago West, Kim Kardashian West och Kanyes Wests dotter.
I en video som Kylie Jenner lagt upp på Youtube syns också Kim Kardashian West och Kanye Wests dotter, Chicago West. Foto: Faximil Youtube

Ikväll chockade Kylie Jenner världen genom att meddela att hon fött en dotter. I en video som Kylie publicerat får vi inte bara se hennes graviditet, utan vi får också möta Kim och Kanye Wests nyfödda dotter, Chicago West, för första gången!

Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Inatt chockade Kylie Jenner hela världen genom att inte bara bekräfta att hon är gravid, utan att hon också fött en dotter tillsammans med pojkvännen, och hip hop-stjärnan Travis Scott!

I en otroligt rörande och vacker video delade hon nyheten med fans och lämnade omvärlden i chock. Men något som många har missat är att hon också delade med sig av filmer på Kim Kardashian och Kanye Wests nyfödda dotter, Chicago West!

Chicago West, som föddes för bara tre veckor sedan är Kim Kardashian och Kanye Wests yngsta dotter. Kim och Kanye använde sig av en surrogatmamma då en graviditet skulle innebära stora hälsorisker för realitystjärnan. 

Efter födseln har familjen hållit låg profil, vilket så klart är helt förståeligt. Men i Kylies video får vi för första gången se Chicago West! 

Chicago West och Kylie Jenner
Kylie, med systerdotter Chicago West i famnen. Bildkälla: Faximil Youtube


Chicago Kardashian West.
En närbild på Chicago Kardashian West. Bildkälla: Faximil Youtube

Så otroligt gullig!

Drömmer om fler barn

Familjen Kardashian West består nu av Kim, Kanye, Saint West, North West och nu Chicago. Trots det verkar det som att Kim bebisfeber inte har gått över. Enligt källor drömmer Kim nämligen om att få tvillingar.

Sytern Kylies dotter

När videon filmades var Kylie Jenner själv gravid med sin dotter. Rykten om Kylies graviditet började sprida sig som en löpeld förra oktober, efter att TMZ gjort en artikel om stjärnan.

En av anledningarna till teorin var det faktum att Kylie, som vanligtvis dagligen delat bilder på sig själv med hennes 101 miljoner Instagramföljare, plötsligt slutade lägga upp lika mycket, vilket snabbt gjorde fansen misstänksamma. 

De bilder hon sedan lade upp var bilder där hon bara syntes från brösten uppåt, eller äldre bilder. 20-åringen hade då dejtat Hip Hop-stjärnan Travis Scott sedan april samma år. 

Men under söndagskvällen delade Kylie en fantastisk video på Youtube, där hon inte bara bekräftade att hon var gravid, utan att hon äntligen fött sin dotter. 

Så otroligt roligt för Kardashian-familjen, och extra roligt för Kylie och Travis såklart!

TV: Kylie Jenner har blivit mamma! – Delar nyheten i rörande video

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Trodde du att Kylie var gravid?
Tack för din röst!
Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela