Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kylie Jenners fans tror sig ha listat ut vad bebisens namn blir

- 05/02/2018, 12:05

Kylie Jenner och pojkvännen Travis Scott avslöjade under helgen att de blivit föräldrar till en liten dotter. Det var på Instagram som Kylie delade med sig av den underbara nyheten.

Sedan rykten om att Kylie Jenner är gravid började cirkulera, har hela världen varit på helspänn. Superstjärnan har varken bekräftat eller förnekat frågan och lämnat omgivningen, och hennes fans helt galna. Sociala medier har kokat över av förväntningar och spekulationer, och det var därför det kom som en enorm lättnad för många när hon under helgen när hon visade upp sin bebislycka på Instagram. 

Kylie publicerade en video samt bilder på sin tid som gravid, och det är få som kan förneka att det var en känslostorm att se videon på gravidmagen. 

Lika snabbt som knodden var ute började spekulationer angående vad barnets namn kommer att bli, och många av Kylies fans påstår att de listat ut vad namnet kommer att bli. Detta med hjälp av ledtrådar i hennes videos. 

"Snälla döp henne inte till det här"

I kommentarsfälten under Kylies video och bilder har många fans tippat på att Kylie kommer att döpa sin dotter till "Butterfly". Detta på grund av att hon älskar fjärilar/det har synts fjärilmotiv i bakgrunden här och var på hennes videos/samt att hon har en fjärilstatuering.

många av Kylies fans påstår att de listat ut vad namnet kommer att bli. Detta med hjälp av ledtrådar i hennes videos.
Många av Kylies fans påstår att de listat ut vad namnet kommer att bli. Detta med hjälp av ledtrådar i hennes videos.

Vad namnet kommer att bli återstår att se, och precis som med graviditeten väntar vi med spänning.