Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sigrid om mardrömmen: "Ville inte att Samir gick vidare"

- 12/02/2018, 09:13 -

I den första deltävlingen tog sig Sigrid Bernson till Andra chansen i Melodifestivalen med låten "Patrick Swayze". I den andra deltävlingen deltar hennes pojkvän Samir Badran, nu berättar Sigrid om mardrömsscenariot att tvingas tävla mot sin kärlek.

Melodifestivalen 2018 är redan i full gång och under den första deltävlingen i Karlstad gick Benjamin Ingrosso och John Lundvik vidare direkt till final. Renaida och Sigrid Bernson tog sig vidare till Andra chansen, som hålls i Kristianstad.

När de tävlande bidragen presenterades blev det direkt en snackis då ett par skulle få tävla mot varandra, nämligen Sigrid Bernson och Samir Badran. Samir och Sigrid träffades i Let's Dance 2017 och gick en tid efter programmet ut med att de var ett par. 

Sigrid Bernson och Samir Badran
Sigrid Bernson och Samir Badran

I Melodifestivalen 2018 tävlar de inte tillsammans längre utan mot varandra. Som tur är placerades de i olika deltävlingar. Samir tävlar tillsammans med Viktor Frisk i deltävling två som hålls i Göteborg, med sitt bidrag "Shuffla". 

Men eftersom Sigrid gick vidare till Andra chansen finns det nu en risk att de kommer behöva slå ut varandra, om Samir och Viktor också skulle gå vidare till Andra chansen. 

– Att han också går vidare till Andra chansen och att vi hamnar i duell mot varandra är verkligen det värsta som skulle kunna hända, säger Sigrid till Nyheter24

Uppdatering: 

Samir och Viktor gick direkt till final, så Sigrid och Samir kommer endast att mötas om det nu blir så att Sigrid tar sig till final från andra chansen.

Hör hela intervjun med Sigrid i klippet ovan. 

Tittar du på Melodifestivalen?