Söndag 18 Apr
Stockholm

Här är fem saker du inte visste om Samir Badran och Viktor Frisk

Här är sakerna du inte visste om Samir Badran och Viktor Frisk.
Samir Badran och Viktor Friskt deltar i Melodifestivalen 2018. Foto: TT

Under Melodifestivalens andra deltävling i Göteborg tävlar Samir Badran och Viktor Frisk med låten "Shuffla". Här är fem saker du inte visste om superduon som är tippade att vinna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

På lördag tävlar Samir Badran och Viktor Frisk i Melodifestivalen 2018. Det är den andra deltävlingen i Göteborg och låten de ska framföra heter "Shuffla". 

Favoritduon grundades 2014 och har sedan dess fått en stor fanskara. Mestadels yngre personer som verkar vara besatta av Samir och Viktor. 

Men vad vet du egentligen om radarparet? Här är fem saker som kan komma att förvåna dig. 

1. Hur de träffades

Samir Badran började sin karriär inom underhållning i Paradise hotell. Sedan dess har han gjort allt från musik till egen serie. Viktor Frisk började sin resa med att blogga om mode. 

Så hur träffades egentligen de två? Till Hänt säger Viktor att de träffades via gemensamma vänner. 

– Genom gemensamma vänner på en nattklubb i Göteborg förra året. Vi började hänga och festa tillsammans. Det var så vi lärde känna varandra. Sedan insåg vi att båda har väldigt mycket energi och är totalt hjärndöda. Det är därför vi funkar så bra ihop. 

2. Inte första gången i Melodifestivalen

Trots att Samir bara är 27 år gammal och Viktor 22 år gammal så blir det här tredje gången artisterna deltar i Melodifestivalen.

Första gången var 2015 med låten "Groupie", 2016 med låten "Bada nakna" och nu 2018 med "Shuffla. Och det har gått riktigt på för dem! Båda gångerna har de tagit sig till finalen via andra chansen. 

Samir och Viktor
Samir Badran och Viktor Frisk. Bildkälla: TT

3. Bråket 2017

Samir och Viktor är inte bara en duo när det kommer till musiken. De är också väldigt nära vänner. MEN under början av 2017 så inträffade faktiskt ett bråk mellan de två. 

Under tiden släppte båda en varsin singel. Samir släppte låten ”Vet att du vill ha mig” och Viktor låten "Allting ordnar sig".

Anledningen till bråket ska vara att de umgåtts för tätt och att det tärde på deras relation. 

– Vi hade jämt så sjukt kul på scenen, men bakom så var det inte bra. Viktor blev riktigt otrevlig och då sa jag att jag inte tänker köra när det är den här stilen. Jag ville verkligen inte köra om det inte var 100 procent bra mellan oss, sa Samir till Hänt.se vid tidpunkten.

4. Båda har diagnosen ADHD

Både Viktor och Samir har varit öppna med sin ADHD-diagnos. Viktor har till och med skrivit en bok som heter "Min superkraft" och handlar om just det. 

Tidigare har båda två pratat flitigt om hur de kan använda sin diagnos till något positivt. 

5. Har stora Youtube-kanaler

Både Viktor och Samir har stora Youtube-kanaler. Samir har en tillsammans med flickvännen Sigrid Bernson och Viktor har en egen. 

Där har de båda över 30 000 prenumeranter. Alltså en hel del fans!

TV: Samir och Sigrid får frågor om varandra – svarar på det sötaste sättet

Läs också om hur Samir Badran egentligen kom med i programmet Lets dance

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Ska du rösta på Samir & Viktor?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela