Torsdag 15 Apr
Stockholm

Jonna Lundells mamma om bebisbeskedet: "Började öppna paketet"

Jonna Lundell med sin mamma Lottie.
1 av 4
Jonna Lundell med sin mamma Lottie. Foto: Youtube, Instagram.
Jonna Lundell är gravid.
2 av 4
Jonna Lundell är gravid. Foto: Youtube
Jonna Lundell är gravid.
3 av 4
Jonna Lundell är gravid. Foto: Youtube
Jonna Lundells mamma Lottie Lundell.
4 av 4
Jonna Lundells mamma Lottie Lundell. Foto: Instagram

Igår avslöjade Joakim och Jonna Lundell att de äntligen ska bli föräldrar. Nu berättar Jonnas mamma Lottie om hur det gick till när hon fick reda på den härliga nyheten.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var under onsdagen som Joakim Lundell, 32, och Jonna Lundell, 23, äntligen kunde meddela sina fans den härliga nyheten. 

Efter att ha varit ofrivilligt barnlösa i flera år så är Jonna nu gravid. I ett rörande klipp avslöjade Youtubeparet bebisnyheten.

Joakim och Jonna Lundell blir föräldrar i november.
Joakim och Jonna Lundell blir föräldrar i november. Bildkälla: Youtube

– Det känns så overkligt, månad efter månad. Jag har gått igenom cellförändringar, sköldkörtelproblem, hormoner, och nu äntligen, så ska vi bli föräldrar, säger Jonna i videon.

Nu berättar Jonnas mamma Lottie Lundell, 48, om hur det gick till när hon fick reda på att hon äntligen skulle bli mormor – och det är så fint! 

I sin blogg berättar Lottie om hur hon fick oväntat besök av Jocke och Jonna. Lottie vaknade av att det ringde på dörren – och utanför stod hennes dotter och Joakim med en pizza och en kamera i högsta hugg. 

Lottie anade att det var något lurt – Joakim brukar inte komma på spontana besök hos sin svärmor eftersom han ofta jobbar hemma. 

Lottie slår fast att både Jonna och Joakim är överraskningarnas kung och drottning så vad det hela handlade om anade hon inte. 

Jocke och Jonna överlämnade ett paket – och när Lottie öppnade det såg hon ett tyg med små nallar på och ett graviditetstest.

Lottie Lundell.
Jonna Lundells mamma Lottie Lundell. Bildkälla: Instagram.

"What?? Är det sant?? Hur vet ni det?? De stod bara och myste och nickade. Jag tänkte att det MÅSTE ju vara sant, de kan ju inte komma hit och pranka mig om det. Jag skulle aldrig förlåta dem!", skriver Lottie i sin blogg. 

En mystisk detalj är att Lottie hade gjort ett test på Facebook tidigare som handlade om vad som skulle hända under år 2018.

"Jag brukar aldrig göra de där testen, men då gjorde jag det. Mitt svar blev: I november kommer du möta en pojkbäbis", skriver Lottie. 

Hon berättar vidare i sin blogg att det tog ett par timmar innan hon fattade att hon faktiskt ska bli mormor på riktigt – och Lottie medger att hon kommer att vara riktigt jobbig fram till november, då födseln är beräknad. 

Jonna Lundells graviditetstest.
Jonna Lundells graviditetstest. Bildkälla: Youtube

"Jonna bär inget som är tungt!", "Ät inte rå lax.",  "Ät ingen insjöfisk!", "Kör inte slut på dig!", "VILA!!!", skriver Lottie. 

Lottie avslutar sitt inlägg med att säga att hon är otroligt glad för sin dotter och svärson. 

"Nu faller allt på plats för dem - nytt hus, barn och nya möjligheter! Jag tror att jag kommer få vara barnvakt ofta. Det hoppas jag iaf på!".

<3

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.


Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela