Jonna Lundell är gravid: "Brast ut i tårar när vi fick veta"

- 08/02/2018, 09:18 -

Joakim Lundell och Jonna Lundell har i över fem års tid kämpat mot ofrivillig barnlöshet. Det kom därför som en skänk från ovan när de fick beskedet att Jonna är gravid.

Här kommer dagens om inte årets lyckobesked – Youtubestjärnorna Joakim Lundell och Jonna Lundell ska bli föräldrar. 

Det var under onsdagen som Jonna gjorde ett graviditetstest och plussade på stickan. När paret fick syn på resultatet brast båda ut i gråt. 

Paret har lidit av ofrivillig barnlöshet i över fem år, men nu ligger det alltså en liten knoddis i Jonnas mage, och lyckan är total. 

Jonna Lundell är gravid.
Det var under onsdagen som Jonna gjorde ett graviditetstest och plussade på stickan. När paret fick syn på resultatet brast båda ut i gråt.

– Det känns så overkligt, månad efter månad. Jag har gått igenom cellförändringar, sköldkörtelproblem, hormoner, och nu äntligen, så ska vi bli föräldrar, säger hon i videon.

– Vi kunde inte hålla oss med att berätta för alla. Våra vänner och fans reaktioner har varit fantastiska, säger Joakim till Nyheter24.

Det var för några veckor sedan som Jonna började äta medicinen Letrozole som stimulerar ägglossningen. Efter några dagar kunde de se att ägglossningen var igång, men hon sa att hon ändå inte vågade hoppas på någonting. 

Men nu har de alltså gett lyckobeskedet.

Stort grattis säger vi!

Se mer från det fantastiska beskedet i videon ovan. 

Jonna gick tidigare ut och berättade att hon började äta medicin för sin ägglossning, hon stöttades då oerhört mycket av sina fans. Läs mer om det här.