Onsdag 21 Apr
Stockholm

Känner du igen Samir och Viktors saxofonist Anis don Demina​?

Känner du igen saxofonisten? Han är nämligen en stor Youtubeprofil.
Känner du igen saxofonisten? Han är nämligen en stor Youtubeprofil. Foto:

Samir Badran och Viktor Frisk tog sig direkt till finalen under lördagens avsnitt av Melodifestivalen. De uppträdde med låten "Shuffla" och under scenshowen dök det upp flera bekanta ansikten. En av dem var Anis don Demina​.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var under lördagens Melodifestival som Samir Badran och Viktor Frisk gick vidare till final med låten "Shuffla". Killarna har varit med två gånger tidigare med låtarna "Bada nakna" och "Groupie", och varje gång har det bjudits på en show utan dess like. 

Nytt för i år är dock att killarna bjudit in lite fler välkända ansikten på scenen, men det kanske inte är alla som känt igen dem. 

Anis don Demina är känd sedan tidigare.
Anis don Demina är känd sedan tidigare.

Youtubefenomenet och Theodor "Theoz" Haraldsson, 12, har över 188 000 följare på Instagram, 116 000 prenumeranter på Youtube, samt nära två miljoner fans på appen Musically. I Samir och Viktors nummer syns Theodor dansa tillsammans med profilerna på en skärm i bakgrunden. Då han bara är 12 år gammal får han inte dansa på scenen, men i och med kryphål i regelsättningen går det alltså bra att han syns på skärmen. 

I Samir och Viktors nummer syns Theodor dansa tillsammans med profilerna på en skärm i bakgrunden
I Samir och Viktors nummer syns Theodor dansa på en skärm i bakgrunden.
Theodor är trots sin ringa ålder enorm på sociala medier.
Theodor är trots sin ringa ålder enorm på sociala medier.

Detta blev väldigt uppmärksammat då många fans var oroliga att Samir och Viktor riskerade att bli diskvalificerade, men så blev det alltså som tur var inte.

Känner du igen saxofonkillen?

Theodor är dock inte den enda kända profilen som Samir och Viktor har valt att ha med i sitt uppträdande i år, utan de har även med en annan känd Youtubestjärna som började sin karriär genom att hacka på Joakim Lundell – nämligen Anis don Demina

Anis arbetar som DJ och har som nämt ovan nu även glidit in på Youtubespåret där han följs av 116 000 prenumeranter. Konflikten med Joakim Lundell startade när Anis påstod att Joakim inte är en riktig DJ och att han "inte kan med DJ-utrustningen". 

Det hela slutade med att Anis delade med sig av lite tips och tricks till Joakim som raskt utvecklats i DJ-båset. Anis har även lärt ut DJ-knep till fler profiler, däribland Ida Warg och Samir Badran.

Anis och Samir Badran.
Anis och Samir Badran.
Även Ida Warg har testat sina DJ-kunskaper tillsammans med Anis.
Även Ida Warg har testat sina DJ-kunskaper tillsammans med Anis.

Men nu har han alltså flyttat sig ut från DJ-båset upp på stora scenen då vi i helgen fick se honom i Badran och Frisks nummer under Mello där han dök upp som saxofonist. 

Han kommer mycket troligt även att synas till under finalen. 

Vill du läsa om Samir och Viktors alla skandaler i Melodifestivalen? Det kan du göra här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela