Isabella Löwengrips fans rasar: "Sluta tro att du är bättre"

- 13/02/2018, 13:42

I ett inlägg på Isabella "Blondinbella" Löwengrips blogg har hon skrivit något som fått hennes fans att se rött.

Någon som ofta hamnar i stormigt vatten är bloggaren och entreprenören Isabella "Blondinbella" Löwengrip. Nu har hon seglat in på farligt vatten igen och skrivit ett provocerande inlägg på sin blogg.

Det som fått läsarna att rasa den här gången, är ett inlägg där Blondinbella påstår att hon "ligger före" andra i sin ålder.

"När vissa scrollar Instagram på kvällarna, jobbar jag till läggning. Att alltid välja jobbet före, och göra det i många år gör att jag såklart ligger före andra 27 åringar. Jag har fler arbetstimmar bakom mig." skriver hon i inlägget.

Blondinbella skrev provocerande inlägg
Blondinbella skrev på sin blogg att hon kommit längre än andra i sin ålder. Bildkälla: Instagram

"Hur kan du vara så fullständigt clueless?" 

Att flera av läsarna absolut inte håller med bloggaren syns tydligt i kommentarsfältet:

"Jag håller inte heller med om att du skulle ”ligga före andra 27-åringar”. Det är ju matematiskt inkorrekt. Ni ligger precis lika, men har använt er tid olika."

"Det är bra att du är nöjd med ditt liv, men försök inte få det att låta som att alla strävar efter ditt liv."

"Hur kan du inte se att andra jobbar långt mer än dig? 8 timmar per dag, och sen åtskilliga timmar i hemmet innan man rasar i säng dödstrött. Att hinna titta på nån serie är ren lyx. Hur kan du vara så fullständigt clueless om hur vanliga människor lever?"

Isabella Löwengrips fans rasar
Fansen menar att hon inte alls har rätt i uttalandet. Bildkälla: Instagram

Får håret fönat

Isabella skriver mycket på sin blogg om hur hon blir ompysslad av andra. Hon får bland annat både håret fönat och blir sminkad av assistenter. Detta har läsarna snappat upp, och därför provocerar det här inlägget dem lite extra.

"Ja, och när vissa SJÄLVA sköter sina jobb, hem och sina barn, då sitter du och blir sminkad, blir påklädd, får ditt hem städat, dina kläder tvättade, strukna och inlagda i skåpen, får din mat lagad, får dina halvtidsbarn skötta av personal osv. Om det är nån som lever slappt är det ju du, jösses. Du gör ju ingenting varken på ”jobbet” eller hemma." skriver en läsare.

En annan läsare berättar för bloggaren att det är klart att hon måste jobba på kvällen då hon gör massa annat på dagen:

"När du pratar om arbetstimmar, räknas även din styling, sminkning, manikyr och pedikyr in i dessa ”arbetstimmar”? Du skriver ”Medans andra scrollar på instagram så jobbar jag”. Ja Blondinbella, Medans du får naglarna fixade så jobbar dessa ”instagramscrollarna”.

Fansen rasar mot Isabella Löwengrip
Fansen säger ifrån och menar på att hon fönar håret när andra jobbar. Bildkälla: Instagram

"Måste provocera"

En sista läsare tycker sig veta varför Isabella skrivit som hon gjort:

"Hon måste ju provocera, när hon inte provocerar är det ingen som bryr sig om henne eller hennes blogg så det är det enda hon har." skriver läsaren. 

Tycker du att Blondinbella har rätt?