Söndag 18 Apr
Stockholm

Här är 5 fantastiska Youtubekanaler som du behöver i ditt liv

Här är fem fantastiska youtubekanaler, innehållande bland annat gulliga djur och life hacks. Cut, The Dodo, The Skin Deep, 5-minute Crafts och BBC Three.
Älskar du Youtube? Då borde du definitivt kolla in dessa fem youtubekanaler. Foto: Youtube

Älskar du att försvinna in i fantastiskt videokontent i några timmar? Då har vi 5 youtubekanaler som kommer förbättra din vardag!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det finns troligtvis ingenting bättre i livet än att skjuta upp allt man verkligen borde göra och istället lägga tre timmar på att djupdyka i Youtubes bottenlösa avgrund. Och om du är en riktig youtubeälskare så vet du att det bästa som finns är när man hittar en helt ny, riktigt bra kanal!

Därför har vi samlat 5 bra Youtubekanaler som du definitivt borde veta om. 

Cut 

Om Buzzfeed hade haft en coolare, mer avslappnad kusin så hade det varit Cut. Utöver roliga och intressanta intervjuer, så finns kategorier som "Truth or Drink" –  där människor kör dricklekar med bland annat sina ex – och "100 people describe" som är ganska självförklarande. Om du letar efter en avskalad, underhållande och rolig kanal så är denna för dig. 

I bilden nedanför är några exempel på andra roliga typer av videos som kanalen har att erbjuda. Du kan klicka här för att se mer av Cut. 

Youtubekanaler, Cut.
Några andra guldklimpar från Cut. Bildkälla: Youtube.

5-Minute Crafts

Vill du veta hur man öppnar en vinflaska utan korkskruv, eller har du någon gång undrat hur man gör en klänning av en tjocktröja? Då har vi kanalen för dig. Du har säkert sett 5 minute crafts på Instagram förut, men via denna Youtubekanal kan du se alla tips och life-hack videos som de producerat. Klicka här för att se mer av dem. 

The Dodo

Denna kanal är en riktig guldklimp för alla djuälskare. Tänk dig alla fina djurvideos i hela världen på en och samma plats. För bra för att vara sant, vi vet. Men (nästan) sant är det faktiskt. 

På The Dodo hittar riktiga berättelser om djur i utsatta situationer som blivit räddade och fått fina hem, gulliga doggos som älskar sin omgivning och andra djur, och bara fina djur i allmänhet. Men om du är en mjukis, så är ett tips är att ha näsdukarna nära till hands. För att se mer av The Dodo kan du klicka här

The Skin Deep

Om du är någon som älskade "Hurt Bae", den virala Youtubefilmen innehållande ett par som pratade ut om varför deras relation tog slut, så är denna kanal som gjord för dig. 

The Skin Deep har som koncept att filma människor i olika relationer när de har ärliga samtal, genom att de besvarar frågor om varandra och deras relation. Väldigt rått, naket och väldigt, väldigt fint. Förbered dig på att djupdyka i andra människors kärleksliv – på allra bästa sätt. 

Hurt Bae
"Hurt Bae" blev en viral succé under förra året. Bildkälla: Youtube

BBC Three

Är du en person som verkligen tycker om att lära dig nya saker och gärna vill förstå andras perspektiv? Då är BBC Three Youtubekanalen för dig. På kanalen hittar du korta roliga videos, dokumentärer där du kan lära dig mer om hur människor med olika livsförutsättningar lever sina liv, och helt enkelt information som lär dig mer om din. Kul va? Här kan du se allt som BBC Three har att erbjuda. 

Så! Nu kan du se fram emot flera timmar framför skärmen.

Läs även om detta vackra Instagramkonto som helt klart ger dig ett gladare flöde!

TV: Så kan du se om någon köpt följare på Instagram

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du kollat på någon av kanalerna förut?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela