Tisdag 20 Apr
Stockholm

Så träffades Douglas Murray och Penny Parnevik

Douglas Murray och Penny Parnevik är upp över öronen förälskade. Men det är inte alla som vet hur paret började träffas. Penny berättar nu hur det hela gick till, och den har några roliga små vändningar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

I oktober förra året så berättade Penny Parnevik, 20, i podcasten "Pillowtalk" att hon träffat den rätte. Kort därefter så avslöjades det att Penny funnit kärleken i ingen mindre än hockeyspelaren Douglas Murray, 37. Sedan dess har ingen kunnat undgå parets heta kärlek – de firade jul tillsammans, och på deras Instagramkonton så bjuds det ofta på romantiska bilder.

Men hur träffades egentligen turturduvorna och hur gick det till när de förälskade sig i varandra? Det väljer nu Penny att berätta om i Peg och Pennys podcast "Pillowtalk". 

Douglas är nämligen en nära vän till Mia och Jesper, vilket gjorde att paret i början var väldigt hemliga med sin relation.

– Vi har ju varit ganska hemliga. Det hela började typ med en "fyllepuss" för ett tag sen. Det var typ som en kompispuss en gång när vi fick feeling. Det är ju mamma och pappas vän så jag fick lite skuldkänslor över det. Men när jag berättade det för dem så skrattade de bara och tyckte inte att det var en grej, säger Penny.

Douglas Murray och Penny Parnevik.
Penny och Douglas är upp över öronen förälskade. Bildkälla: Instagram

– Sen gick det en period under sommaren och man hookade med andra , dejtade och så vidare. Sen skulle vi hälsa på hos honom i skärgården. Men typ åka dit med båten och stanna nån vecka. Men när  jag då fick syn på honom så fick jag världens pirr i magen, tillägger hon. 

"Började tåflirta"

Romansen började på ett riktigt filmiskt sätt – med tåflirtande under bordet under middagar tillsammans med familjen. Men varken Douglas eller Penny trodde att någon märkte det hela. 

– Under middagen under kvällen så började våra fötter nuddas under bordet. Så började vi sedan att hålla händerna under bordet. Det låter säkert töntigt men det var som gravitation. Verkligen bästa känslan i världen. Men mer än så hände inte fysiskt, men vi höll på att flirta och ha oss. Vi låtsades "hamna bredvid varandra" när vi skulle käka middag allihopa, berättar Penny.

– Är det därför ni alltid suttit bredvid varandra?, skrattar Peg.

Douglas Murray. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild

Ringde upp Mia och Jesper

Penny föreslog tillslut att hon och Douglas skulle gå på en dejt för att kolla vart det hela kunde leda, vilket han snabbt gick med på. 

Douglas ringde upp Jesper Parnevik och Mia Parnevik för att fråga om han kunde bjuda ut Penny på dejt. Mamma Mia gav då skönaste svaret. 

– Han försökte förklara att vi hade flirtat hela sommaren och att han nu vill bjuda ut mig, och mamma ba "men du, du tror inte att vi sett det eller? det fullkomligt lyser om er när ni är tillsammans", berättar Penny.

– När alla hade gått och lagt sig satt alltid jag och Douglas och spelade kort och drack vin. Det är väl klart att dom sett det, tillägger hon. 

Pappa Jesper hade dock en seriös diskussion med Penny om det hela. Då han är nära vän med Douglas var han mån om sin väns känslor. 

– Pappa sa att jag inte skulle hålla på att larva runt som jag gjort tidigare, utan att om jag verkligen ville ha Douglas skulle jag satsa, så det gjorde jag, säger Penny. 

Idag är paret sambos och störtkära. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela