Isabella Löwengrip och Odd Spångberg separerade våren 2017.
1 av 2
Isabella Löwengrip och Odd Spångberg. - Foto: JANERIK HENRIKSSON / TT
Hampus Jarlbo och Isabella Blondinbella Löwengrip.
2 av 2
Hampus Jarlbo och Isabella Löwengrip på prinsessan Sofias middag. - Foto: STELLA PICTURES / Robert Eklund

Här är allt som hänt mellan Isabella Löwengrip och Hampus Jarlbo

Det slår gnistor om det nykära paret Isabella Löwengrip och Hampus Jarlbo. Här är allt du behöver veta om Isabellas nya pojkvän och hur han skämmer bort sin nya kärlek. Och ja, det är galet romantiskt!


Hampus Jarlbo är 27-åringen från Lund som har fått Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 27, på fall. 

Första gången paret syntes tillsammans offentligt var den 20 oktober 2017. Då gick de tillsammans på Prinsessan Sofias galamiddag för Project Playground. 

På Instagram skrev Isabella att Hampus var hennes "plus ett" på middagen på Hallwylska palatset.

Isabella Löwengrip och Hampus Jarlbo. Bildkälla: Instagram

Men sedan dess har det hunnit hända en hel del mellan terminsmäklaren från Lund och Sveriges största bloggerska. 

Nu är Hampus nog betydligt mer än Isabellas "plus ett". Kort efter den lyxiga middagen så åkte Isabella och Hampus ner till Skåne för att fira Isabellas födelsedag. Där väntade Champagne, spa och mys.

Födelsedagen firade Isabella på Ystads havsbad tillsammans med Hampus, och dagen därpå gav de sig av till Lund. Där väntade lyxmiddag och höstpromenad.

Hampus Jarlbo och Isabella Löwengrip poserade glatt för fotograferna på Prinsessan Sofias galamiddag. Bildkälla: Stella Pictures.

Ett ögonvittne såg Isabella och Hampus strosa runt i Lund tillsammans.

– De verkade väldigt kära, berättade källan för Stoppa Pressarna då.

Och mer seriöst skulle det bli – efter jul åkte Isabella och Hampus till Maldiverna tillsammans.

– Isabella trodde aldrig hon skulle hitta en ny man så snabbt. Men vad ska hon göra? Hon är så galet kär i honom, berättade en källa till Stoppa Pressarna.

I slutet av oktober uppdaterade dessutom Hampus sin profilbild på Facebook. På bilden ses han le mot kameran och vid sidan är en bortklippt kvinna – som vi gissar är Isabella. Bilden har kommenterats av Isabellas väninna och kollega Pingis Hadenius. 

Hampus Jarlbo på Facebook. Bildkälla: Facebook.

"Och vem är ladyn bredvid?", lyder kommentaren som har gillats av både Hampus och Isabella. 

Isabella skilde sig från sin make Odd Spångberg, 29, i april 2017. Nu verkar Isabella snart redo att gå ut offentligt med sin nya relation. 

Isabella Löwengrip och Odd Spångberg. Bildkälla: Janerik Henriksson/TT Bild

I sin blogg har Isabella så smått börjat berätta för läsarna om att hon dejtar, och hon har visat flera romantiska kärleksgåvor hon har fått den sista tiden – bland annat ett fång rosor, två par Chanel-skor och ett armband från Bottega Veneta.

Isabella Löwengrip fick Chanel-skor från sin Hampus Jarlbo. Bildkälla: Instagram/Bloggbevakning

På alla hjärtans-dag blev hon återigen uppvaktad av Hampus. Då med en romantisk lunch på lyxrestaurangen Matbaren i Stockholm.

"En väldig härlig Alla Hjärtans-dag minst sagt. Han jag träffar gör mig väldigt glad och harmonisk och i helgen väntar Köpenhamn tillsammans. Ser fram emot det!", skrev Isabella i sin blogg efter den härliga dagen.

Helgen efter alla hjärtans-dag så åkte Hampus och Isabella till Köpenhamn, och resan var en julklapp från den generösa Hampus. 

Paret bodde på det anrika lyxhotellet D’Angleterre, där en svit kostar mellan 7 000 - 19 000 kronor per natt.

På D’Angleterre bor man som en kunglighet. Bildkälla: Instagram.

I sin blogg berättade Isabella om resan – det blev promenad, kaffe och shopping. De passade även på att njuta i hotellets spa, och åt middag på restaurangen Nævær, där en meny inklusive vinpaket går på saftiga 2 600 kronor.

"Jag är tacksam över att det är helg och att jag har två dygn här. Det här var min julklapp från en person jag tycker om", skrev Isabella efter kärlekshelgen i Köpenhamn.

Hampus har pluggat på Lunds universitet och på Facebook finns det en hel del bilder på Hampus från studentåren. Hampus har jobbat på Handelsbanken, men idag är han terminsmäklare.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

1 timme sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

1 timme sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

2 timmar sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

3 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.