Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fansens chock efter nya bilderna på Daniel Craig: "Vad har hänt?"

- 25/02/2018, 09:50 -

James Bond-stjärnan Daniel Craig visade upp en HELT ny look på filmgalan. Nu frågar sig fans världen över vad som egentligen har hänt med den brittiska hunkskådisen.

Det var i söndags som James Bond-skådespelaren Daniel Craig, 49, var på den brittiska filmgalan BAFTA på Royal Albert Hall i London. 

Craig var på plats för att dela ut pris, men det var inte många hemma i sofforna som kunde inte fokusera på hans egentliga uppdrag på galan.

Anledningen var hans minst sagt nya utseende – och på Twitter lät inte reaktionerna vänta på sig. Många noterade nämligen Craigs nya look. 

Daniel Craig på BAFTA-galan.
Daniel Craig på BAFTA-galan. Bildkälla: BAFTA

"Jag hoppas verkligen att det är en kombination av hårt ljus, för mycket smink och lite extra vikt. Hoppas han inte har opererat sig".

"Oj, Daniel Craigs ansikte ser...fräscht ut".

Daniel Craig.
På Twitter var reaktionerna många. Bildkälla: Twitter

Andra nöjde sig med att skriva att stjärnan såg "plastig" och "annorlunda" ut. 

Daniel Craig.
Vad har hänt med Daniel Craig? Bildkälla: Twitter

Anthony Youn är en av Amerikas mest framstående plastikkirurger och för tidningen Radaronlines räkning så tog han sig en liten titt på de senaste bilderna på Daniel Craig. 

Youn är övertygad om att Craig har lagt sig under kniven för lite fix, och han tror att Craig bland annat har lyft sina ögonlock. 

– Hans ögon ser öppnare ut än någonsin tidigare. Det ser även ut som att han injicerat filler i kinderna och smilgroparna, och Botox i sin "arg"-rynka. Överlag ser han väldigt annorlunda ut, säger Youn till Radaronline. 

Zara Harutyunyan är även hon en kirurg baserad i Los Angeles. Hon säger att det är väldigt tydligt att Craig har opererat sig.

– Framförallt över och under ögonen, säger hon till Radaronline.

Daniel Craig innan operationerna.
Daniel Craig innan operationerna. Här som James Bond i filmen "Quantum of Solace". Bildkälla: Stella Pictures.

Men Daniel Craig är inte den enda kändismannen som har plastikopererat sig. 

Tidigare har Nyheter24 bland annat skrivit om hur "Maffiabröder"-stjärnan Ray Liotta inte går att känna igen efter operationerna. 

Ray Liotta före och efter operationerna.
Ray Liotta före och efter operationerna. Bildkälla: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Även de franska tevepersonligheterna, tvillingarna Igor och Grichka Bogdanoff kallas för "världens mest opererade kändismän". Se varför här. 

En annan skådis som chockade fansen på BAFTA-galan är Tom Cruise. Hans utseende var nämligen inte vad det en gång varit...

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.