Samir Badran, Ben Mitkus och Felicia Bergström.
1 av 10
Samir Badran, Ben Mitkus och Felicia Bergström är några av deltagarna i Farmen VIP. - Foto: Stina Stjernkvist/TT, Instagram. Bilden är ett montage.
Alla deltagare i Farmen VIP i TV4.
2 av 10
Alla deltagare i Farmen VIP i TV4. - Foto: Linus Hallsénius/TV4
Camilla Henemark 1994.
3 av 10
Camilla Henemark 1994. - Foto: Roger Tillberg
Patrik Sjöberg och flickvännen Ida Ovmar.
4 av 10
Patrik Sjöberg och flickvännen Ida Ovmar. - Foto: Christine Olsson/TT
Samir Badran och Viktor Frisk.
5 av 10
Samir Badran är en av deltagarna i Farmen VIP. - Foto: Henrik Montgomery/TT
Yvonne Ryding har vunnit Miss Universum.
6 av 10
Yvonne Ryding ser vi i Farmen VIP. - Foto: PONTUS LUNDAHL / TT
Sigrid Bergåkra är hästbonde.
7 av 10
Sigrid Bergåkra känd från "Bonde söker fru". - Foto: Janerik Henriksson/TT
Ola-Conny Wallgren ser vi i Ullared.
8 av 10
Ola-Conny Wallgren är med i Farmen VIP. - Foto: Claudio Bresciani/TT
Youtubern Ben Mitkus.
9 av 10
Youtubern Ben Mitkus är med i Farmen VIP.
Glenn Hysén 1988.
10 av 10
Glenn Hysén 1988. - Foto: Leif R Jansson / TT /

Här är alla deltagare i Farmen VIP i TV4

Snart är det dags för premiären av Farmen VIP i TV4, och nu avslöjas alla deltagare i kändis-Farmen – bland annat ser vi Camilla Henemark, Felicia Bergström, Glenn Hysén och många fler svenska stjärnor.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Den 19 mars klockan 20.00 är det premiär för Farmen VIP i TV4. Precis som i vanliga Farmen så ska deltagarna testa på att leva som man gjorde för hundra år sedan. 

Men nu kommer alltså VIP-varianten av programmet – som även detta leds av Pablo Roberto – och det är en diger skara kändisar som ska leva livet på landet.

Nyheter24 har tidigare skrivit att Youtubern Ben Mitkus är klar för programmet, och nu väljer TV4 att avslöja resten av deltagarna.

Förutom Ben så kommer vi se artisten Camilla Henemark, Youtubeprofilen Felicia Bergström, Göteborgs stolthet Glenn Hysén, proffsboxaren Klara Svensson och Ullared-stjärnan Ola-Conny Wallgren. 

Även höjdhopparen Patrik Sjöberg, artisten Samir Badran, hästbonden Sigrid Bergåkra och den tidigare skönhetsdrottningen och Miss Universum-vinnaren Yvonne Ryding.

"Ni kommer få se mig göra grejer ni aldrig trodde va möjligt #grisjakt på min mamma, ingen fattar hur sjuk ja va på att mjölka kossor", skriver Samir om sin insats i programmet på sin Instagram. 

Den som vinner hela rasket får med sig 200 000 kronor – men det är inga pengar att shoppa för direkt. Pengarna får nämligen vinnaren skänka till en valfri välgörenhetsorganisation.

Skaffa dig snabbkoll på deltagarna i årets Farmen VIP: 

Yvonne Ryding föddes den 14 december 1962 i Hällbybrunn. Den 56-åriga modellen vann Miss Universum år 1984. Yvonne var tidigare gift med skådespelaren Kjell Bergqvist och tillsammans har de två barn.

Yvonne Ryding. Bildkälla: Pontus Lundahl/TT Bild

Den tidigare Army Of Lovers-sångerskan Camilla Henemark, 53, såg vi nyligen i "Biggest Loser VIP" och nu är det alltså dags för ännu ett VIP-program för Camilla. År 2010 släpptes boken "Carl XVI Gustaf – Den motvillige monarken" och där avslöjades det att Kungen tidigare har haft ett förhållande med "La Camilla".

Camilla Henemark 1994. Bildkälla: Stella Pictures.

Klara Svensson är en svensk proffsboxare som föddes den 15 oktober 1987 i Höllviken. Klara tog silver i VM 2006 och i EM år 2007. Klara även vunnit 17 av 19 proffsmatcher som hon har gått. Klara är även expertkommentator på Viasat och en flitig föreläsare. Klara ser vi just nu i "Superstars" i Kanal 5.

Klara Svensson (till vänster). Bildkälla: Audun Braastad/TT Bild

Patrik Sjöberg, 52, är en av Sveriges mest folkkära idrottare genom tiderna. Patrik, som föddes i Göteborg den 5 januari 1965, är världens tredje bästa höjdhoppare någonsin. Den 199 centimeter långa Sjöberg har två OS-Silver och ett OS-brons. Han har flera guld, bland annat vann han i Världsmästerskapen i Rom 1987.

Patrik Sjöberg och flickvännen Ida Ovmar. Bildkälla: Christine Ohlsson/TT Bild

Felicia Bergström är en 24-årig Youtuber. Hon föddes den 5 februari 1994 och bor på Lidingö utanför Stockholm. Hennes kanal har över 270 000 prenumeranter och även på Instagram har hon en stor fanskara – hela 260 000 följare har hon där.

Youtubern Felicia Bergström. Bildkälla: Instagram

Den folkkära fotbollspelaren Glenn Hysén föddes den 30 oktober 1959 i Biskopsgården i Göteborg. Glenn har spelat som mittback i bland annat IFK Göteborg och för svenska landslaget, där han även var lagkapten. Glenn har även provat lyckan utomlands, och spelade bland annat i italienska Fiorentina och engelska Liverpool.

Glenn Hysén år 1988. Bildkälla: Leif R Jansson/TT Bild

Ola-Conny Wallgren föddes den 12 januari 1964, och de flesta känner igen den glada 54-åringen från TV-succén om Ullared.

Ola-Conny Wallgren. Bildkälla: Claudio Brescani/TT Bild

Samir Badran, 27, fick sitt genombrott 2013 när han deltog i dokusåpan Paradise Hotel på TV3. Samir har blivit något av en veteran i Melodifestival-sammanhang – tillsammans med Viktor Frisk tävlade han i Mello med låten "Groupie" år 2015. 

Året därpå testade de lyckan igen med bidraget "Bada nakna". 

År 2018 tävlade de i Mello igen med låten "Shuffla". Privat är Samir tillsammans med sin tidigare "Let's Dance"-partner Sigrid Bernson.

Viktor Frisk och Samir Badran. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild

Sigrid Bergåkra föddes den 23 januari 1973. Den 45-åriga hästbonden Sigrid känner många igen från "Bonde söker fru". 

Sigrid Bergåkra. Bildkälla: Janerik Henriksson/TT Bild

Ben Mitkus är en svensk youtuber och artist. Han föddes den 23 december 1994. Den 23-åriga Ben har nästan en halv miljon prenumeranter på sin Youtube-kanal. Han är idag tillsammans med bloggerskan Nicci Hernestig, 18.

Ben Mitkus. Bildkälla: Instagram

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
Kommer du att kolla på Farmen VIP?
Tack för din röst!