Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ben Mitkus avslöjar: "Marcelo Peña medverkar i Paradise Hotel 2018"

- 05/03/2018, 13:43

Det är i sin senaste video som Ben Mitkus och flickvännen Nicci Hernestig diskuterar sina ex My Karlberg och Marcelo Peña. Detta då My är och spelar in Ex on the beach och Marcelo medverkar i Paradise Hotel.

Turturduvorna Ben Mitkus och Nicci Hernestig är upp över öronen förälskade och visar nu upp sitt förhållande för omvärlden. Paret fick en något knacklig början då Nicci tidigare dejtat Temptation Island-profilen Marcelo Peña, som inte riktigt visste vad han ville under tid hon lärde känna Ben.

"Jag har inga som helst känslor för den tjejen", skrev Marcelo nyligen på sin blogg.

Marcelo och Nicci dejtade en period. Han ville dock inte att de skulle bli mer än så.
Marcelo och Nicci dejtade en period. Han ville dock inte att de skulle bli mer än så.

Nicci började istället att träffa Ben, som under tiden sa att han inte ville försöka att "haffa henne" då hon blivit lite ärrad från förhållandet med Marcelo. 

– Jag tänker inte försöka någonting, trots att jag gillar henne som fan. Hon hade det jobbigt i sitt förra förhållande och jag tänker ta hänsyn till det, sa Ben då. 

Men är man kär så är man. Någon månad senare var Nicci och Ben ett par och hon har synts flitigt i hans videos på Youtube. 

Nu är Nicci tillsammans med Ben Mitkus.
Nu är Nicci tillsammans med Ben Mitkus.
Paret verkar vara lyckligare än någonsin.
Paret verkar vara lyckligare än någonsin.

"Marcelo är och spelar in Paradise Hotel"

I sin senaste vlogg berättar Ben att han blivit uppringd av Ex on the beach-produktionen flertalet gånger då hans ex My Karlberg är medverkar i årets upplaga. Ben säger dock att det hela inte är någonting för honom och att han inte känner för att vara med. 

I samma veva hävdar även Ben att Marcelo är iväg och spelar in Paradise Hotel och skämtar då med Nicci och frågar henne "Vad har vi egentligen för ex?". 

Marcelo har nämligen sagt att han förlorat ett vad som nu gjort att han måste pausa sitt användande av sociala medier. Men nu misstänker vi alltså att sanningen är den att han är iväg och spelar in Paradise Hotel. 

Ben har även gått ut med att han själv ska vara med i Farmen VIP 2018,berättar Bloggbevakning.

Mycket som händer nu i Youtube/bloggvärlden– minst sagt. 

Ser du fram emot Paradise Hotel 2018?