Paow berättar om tiden efter uppbrottet från Lancelot Hedman

Paulina "Paow" Danielsson och Lancelot Hedman Graaf har gått skilda vägar och nu väljer Paulina att berätta om känslorna efter.


Förhållandet mellan Magdalena Graafs och Magnus Hedmans son Lancelot "Lance" Hedman, 17, och "Paradise Hotel"-profilen Paulina "Paow" Danielsson, 24, har tagit slut igen. 

Och denna gång har de sagt att det är tredje gången gillt.

Lance och Paow har från första början varit av och på och deras relation har varit förhållandevis stormig. Förhållandet har kantats av bråk, svartsjukedraman och tillfälliga uppbrott. Enligt båda två har den svajiga relationen berott på Lancelots svartsjuka och att Paow i början av deras förhållande "gjorde någonting som gjorde att han fick svårt att känna tillit till henne". 

Paow och Lance har valt att gå skilda vägar.

På sin Instagram har Lancelot skrivit ut sin version av det hela och säger att han inte kunde kontrollera sina känslor. 

Lancelot berättar att han hade svårt att hantera sina känslor och att han är väldigt svartsjuk.

Paow skrev ut på sin blogg att uppbrottet från denna relation inte berott på henne utan att hon "blev lämnad".

"Alla verkar alltid tro att allt är mitt fel jämt. Att det är jag som är psyk, omogen och pinsam. Men alla som vart runt oss och sett allt så kan man säga att det inte är mig det har vart fel på den här gången. Den här gången så lämnade Lance mig, som han gjort 10 gånger tidigare", skriver hon.

Tiden efter uppbrottet

I ett nytt inlägg har Paulina valt att berätta hur det går med hennes sorgprocess. Hon skriver att hon haft svårt att hitta på saker då hon inte har varken ork eller lust. Detta på grund av att uppbrottet tagit så pass hårt på henne. 

"Det är så mycket jag vill göra, men jag har verkligen ingen ork. Ett mirakel att jag ens orkat sminka mig. Jag vet, jag ska inte gnälla så mycket. Men jag har svårt att ljuga om att allt är så bra. Men det här heartbreaket är fan i mig hårt. Innan under tidigare heartbreaks har jag bara gråtit lite och saknat någon dag och endast mått dåligt när jag tänkt på personen i fråga – men de har jag inte älskat på riktigt", skriver hon. 

Paulina berättar även att trots sin sorg så har hon insett att hon och Lancelot inte "kan vara med varandra", men att det trots allt är väldigt jobbigt. 

"Det här känns i varje centimeter av min kropp. Det påverkar min sociala förmåga, min lust att hitta på saker. Även om jag har bestämt mig för att det blir bättre så. Att jag vet att vi inte kan vara med varandra. Det hade aldrig blivit bra. Så kan jag inte sluta känna tårarna bränna under ögonlocken. Dock så gråter jag inte. Utan det bränner bara. Jag har gråtit så mycket under våran relation dem senaste månaderna så att mina tårar är typ slut. Och det är så jävla sorgligt allting bara. Usch, avslutar hon.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!