Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu avslöjar Felix Sandman – Linn Ahlborg är hans nya flirt

- 10/03/2018, 14:14

Youtubestjärnan Linn Ahlborg är single and ready to mingle. Vilket även Mello-aktuella Felix Sandman är. I en intervju med Nyheter24 berättar han nu allt om profilernas flirtande.

På lördag går finalen av Melodifestivalen av stapeln och spänningen är onekligen på topp. 

Det var under torsdagen som artisterna samlades på Friends arena i Stockholm för det stora genrepet innan tävlingen, för att öva koreografi och sång samt för att prata med press. 

Någon det gått riktigt bra för och som står för den mest streamade låten på Spotify är ingen mindre än finalisten Felix Sandman. Succélåten handlar om uppbrottet från hans ex och har kommit att haffa första platsen på Svenska topplistan.  

Raggades upp av Linn Ahlborg

Men hur har du singellivet gått för Felix? Tittar man på hans sociala medier kan man snabbt se att han minst sagt "blir dragen i ", och en av de som fått upp ögonen för honom är Youtubestjärnan Linn Ahlborg, 18. 

Linn Ahlborg.
Linn är en av Sveriges största Youtubestjärnor.

Linn Ahlborg.

Linn Ahlborg.

Linn har över 532 000 följare på Instagram och över 379 000 prenumeranter på Youtube. Hon, som också är singel, har flitigt synts lajka Felix bilder och har även kommenterat flirtigt på hans bilder. 

På pressträffen passade Nyheter24 på att fråga Felix lite om det hela, och ja, och han avslöjade då att han och Linn börjat skriva med varandra på sociala medier. Men han hade först ingen som helst aning om vem hon var.

Hur det hela började, det kan du se i spelaren ovan. 

Läs även: Felix Sandmans chock – exet på plats tillsammans med annan artist

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.