Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Felix Sandman om mötet med exet: "Det här sa hon till mig"

Nöje | 10/03/2018 11:27

Felix Sandmans låt om det känslosamma uppbrottet från exet har gjort succé på Spotify och tagit honom till Melodifestivalens final. Och vem sprang han in i på den galna mello-efterfesten – om inte sitt ex Lovisa Bengtsson.

På lördag går finalen av Melodifestivalen av stapeln och en rad färgstarka artister kommer att slåss om att få åka och representera Sverige i Eurovision Song Contest 2018. En av finalisterna är Felix Sandman som tog sig vidare till finalen med låten "Every single day". 

Låten handlar om uppbrottet från exet Lovisa Bengtsson vilket tog väldigt hårt på Felix. Men alla vet ju hur det är med ex – de dyker upp som gubben i lådan när man minst anar det. Vilket hände för Felix och Lovisa också. 

Felix Sandman
Bildkälla: TT

Då Lovisa är professionell dansare så syntes hon i år dansa bakom Elias Abbas, 15, som dessvärre åkte ut efter sin deltävling. Men efteråt så sprang hon och Felix in i varandra på efterfesten då hon gick fram och kramade om honom mitt under en intervju. 

Lovisa och Felix valde gemensamt att gå isär. Men det hela tog hårt på Felix.
Lovisa och Felix valde gemensamt att gå isär. Men det hela tog hårt på Felix. Bildkälla: Instagram

Många har varit nyfikna på vad som sades mellan Felix och Lovisa, så när Nyheter24 träffade Felix under genrepet passade vi på att fråga honom om det spännande mötet. 

Hör hans svar i spelaren ovan. 

Läs även: Nu avslöjar Felix Sandman – Linn Ahlborg är hans nya flirt

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.