Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Oliver Hunt och Denise Desmond ska bli föräldrar

Nöje | 19/03/2018 10:51

Temptation Island-profilerna ska bli föräldrar. Nu berättar de om känslorna.

Relationssåpan ”Temptation Island” gjorde under hösten comeback i Kanal 5 och på sociala medier blev det snabbt ett av de mest omdiskuterade programmen tillsammans med Paradise Hotel.

Programmet går ut på att fyra par beger sig till en paradisö för att sätta sina förhållanden på prov. Ön kryllar nämligen av hungriga singelkillar och singeltjejer. Paren splittas upp och bor på varsitt håll tillsammans med singlarna. 

Två som väldigt snabbt fattade tyckte för varandra var Denise Desmond och Oliver Hunt. Oliver, som under tiden hade flickvän hade svårt att dölja sitt intresse för Denise, och många tittare tyckte han gjorde fel i sitt agerande. Denise berättade i synkarna att även hon var upp över öronen kär i Oliver, men att hon inte vågade hoppas på någonting då han var i en relation. 

Efter inspelningen valde Oliver och hans dåvarande flickvän att gå skilda vägar, och han flyttade snabbt in med Denise och paret berättade på sina sociala medier att de blivit tillsammans. 

Tredje paret som väntar barn

Men kärleken spirar för fler par från dokusåpan. Och det är även fler som har blivit/ska bli föräldrar. 

Jonathan Hedman och Elina Sjöberg stegade in i programmet som två av "de heta singlarna" vars uppgift var att förföra någon av de upptagna deltagarna. Men istället fastnade de för varandra. För ett par månader sedan gick paret ut med att de väntar barn. 

Några som var tillsammans både innan, under och efter programmet är Jennifer Egenryd och Kalle Zeman. Paret slog även på stort och förlovade sig i programmet. Och inte nog med det så har paret nyligen fått en liten knoddis. 

Men nu har alltså även Oliver och Denise gått ut med att även de går i väntans tider. Paret är överlyckliga och skriver att det är det största de varit med om. 

"Detta här är det absolut sjukaste jag varit med om. Allt började med att du flätade mitt hår i TI, sen utvecklades allt till något som visade sig vara HELT underbart! Och jag ÄLSKAR dig Denise Desmond, så förbannat mycket och ser verkligen fram emot resan vi har framför oss, jag vet att vi kommer göra det hur bra som helst tillsammans".

Stort grattis säger vi!

Vill du veta mer om parets stormiga början i Temptation Island samt hur det hela gick med Olivers ex-flickvän? Det kan du läsa om här.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.