Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zayn Malik och Gigi Hadid har gjort slut – här är allt vi vet

- 13/03/2018, 20:48 -

Det började som ett rykte att stjärnparet Zayn Malik och Gigi Hadid hade gjort slut. Det älskade radarparet har hållit ihop i mer än två år – och efter att ryktena började flyga bekräftade paret senare "the breakup".

De var paret som hela världen såg upp till. Snygga, talangfulla och med livet framför sig. Utan att bli för klyschig så var 25-årige artisten Zayn Malik och 22-årige supermodellen Gigi Hadid verkligen "relationship goals". Senast i juli prydde paret framsidan på modetidningen Vogue:

Gigi Hadid och Zayn Malik på framsidan av Vogue
Gigi och Zayn pryder Vogue. Bild: Instagram/zayn

Här kan du läsa om hur paret träffades för första gången. Men nu är romansen över – och det kunde många klura ut redan innan det blev officiellt. Senare bekräftade också paret uppbrottet – mer om det längst ner i artikeln.

Jag menar – vi har precis kommit över att Justin Bieber och Selena Gomez gjort slut (igen). Läs mer om varför det tog slut här.

Men vi börjar med detaljerna innan uppbrottet blev officiellt:

Först och främst så avslöjade en "tung källa" för den brittiska tabloiden The Sun att de nu gått skilda vägar.

– De är inte längre ett par, men de är fortfarande nära varandra och stöttar varandra. Sanningen är den att de vuxit isär efter att ha varit ihop en längre period. De har galna jobbscheman som skulle sätta press på vilket förhållande som helst, uppger den här icke namngivna källan för The Sun.

Fortsättningsvis berättar den här källan att det "definitivt är slut" och att det handlar om ett gemensamt beslut för de båda parterna. Det finns enligt källan också "en chans för en återförening i framtiden".

Zayn Malik och Gigi Hadid på The Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit Gala
Paret på röda mattan 2016. Bild: TT

Det fanns också fler detaljer som pekade på att det var "trubbel i paradiset".

Flera nöjesbloggar (däribland denna) har pekat på det faktum att Zayn varken följer Gigi eller hennes mamma Yolanda Hadid på Instagram. De båda följer å andra sidan honom. Men finns det fakta på att han någonsin följt några andra än konton tillhörande fans (något han verkar verkligen vilja följa på Instagram)?

Zayn Malik följer inte Gigi Hadid på Instagram.
Varför följer Zayn så många fankonton på Instagram?

Sen så var det den något bittra bilden som Zayn själv la ut på sin Instagram under dagen med texten: "När livet ger dig citroner, fånga dem så att de inte träffar dig i fucking ansiktet". 

Zayn Malik skriver bittert på Instagram
Tecken på ett breakup? Bild: Instagram/zayn

Efter ryktena hade flugit omkring på internet så bekräftade båda parterna uppbrottet via sina officiella Twitter-konton:

Zayn skriver att Gigi har en "fantastisk själ" och ber alla fans om att respektera deras personliga integritet.

Gigi skriver att hon är tacksam för tiden tillsammans och att hon har "enorm respekt" för sitt ex.

Zayn Malik och Gigi Hadid pussas
Paret har bekräftat uppbrottet - det här är nu ett minne blott. Bild: Instagram

Läs också om vem som bad Zayn att sluta i One Direction en gång i tiden här.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Trodde du att de skulle göra slut?