Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Penny Parnevik avslöjar Douglas Murrays prank på första dejten

Nöje | 15/03/2018 15:28

Penny Parnevik och pojkvännen Douglas Murray talar nu ut om sin relation – och Penny avslöjar att Douglas utsatte henne för ett rejält grovt prank på deras första dejt.

I oktober 2017 berättade Penny Parnevik, 21 att hon var nykär och kort därefter visade hon upp en bild på sig själv tillsammans med hockeyspelaren Douglas Murray, 37, på Instagram.

– Douglas är en familjevän till oss, och vi har känt varann typ hela livet, har Penny tidigare berättat. 

Douglas är en nära vän till både Pennys pappa Jesper och hennes mamma Mia.

Och nu berättar både Penny och Douglas med egna ord mer ingående om hur det faktiskt gick till när Douglas tog modet till sig att bjuda ut Penny på en riktig dejt.

Penny Parnevik.
Penny Parnevik. Bildkälla: Instagram

"Ett stort ögonblick i vårat liv"

Det är i veckans avsnitt av Peg och Penny Parneviks podcast "Pillowtalk" som Douglas är vikarie för Peg, och Penny frågar då sin bae hur den perfekta dejten skulle se ut om han skulle planera en heldag för dom. 

Då berättar Penny hur det gick till när Douglas faktiskt bad hennes pappa Jesper Parnevik om lov innan.

– Douglas ringer min pappa och säger typ "kan jag ta ut en Penny på en dejt". Det var ett stort ögonblick i vårat liv, berättar Penny och drar sig till minnes deras första dejt som ägde rum på Douglas landställe.

Douglas är vän med både Mia och Jesper Parnevik.
Douglas är vän med både Mia och Jesper Parnevik. Bildkälla: Erik Mårtensson/TT Bild

– När jag kommer till Douglas landställe för vår första dejt, jag är astaggad, så har han och pappa planerat ett skämt mot mig, säger Penny.

Douglas avbryter då Penny och säger att när han och Jesper hade pratat i telefon och lagt på så skickade Jesper en bild på sig själv där han ser väldigt arg ut.  

– Då tog jag den bilden och printade ut 20-30 exemplar av, berättar Douglas.

När Penny kom fram till Douglas landställe fick hon sig en rejäl chock.

– Jag kommer av båten och så är det en bild där. Till och med när vi lagar middag så är det en bild i kylskåpet, en bild i sängen, en bild i bastun – alltså överallt är det bilder på min pappa, berättar Penny.

Familjen Parnevik.
Familjen Parnevik. Bildkälla: Vilhelm Stokstad/TT Bild

"Sjukt jobbigt" 

Senare i podden berättar Douglas att det tog ett bra tag innan han bjöd ut Penny.

– Det tog ju ganska lång tid när vi visste att vi tyckte om varandra och ville gå på dejt och träffas för att se om det var mer än bara spännande. Men det var ju sjukt jobbigt för av respekt ville jag ju prata med dina föräldrar först, berättar Douglas.

Douglas Murray.
Douglas Murray. Bildkälla: Leif R Jansson/TT Bild

Peg frågar om Douglas blev chockad över att Jesper och Mia inte hade något problem med att de var ihop.

– Din mamma nej. Din pappa vet jag inte. Han är svår att läsa, säger Douglas. Han är väldigt förstående i slutändan. Jag var mer orolig att det skulle bli awkward mellan oss. Det var inget jag direkt ville att det skulle bli som det blev, säger Douglas i "Pillowtalk".

Douglas Murray och Penny Parnevik bor nu ihop.
Douglas Murray och Penny Parnevik bor nu ihop. Bildkälla: Instagram

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.