Så här såg Isabelle Strömberg ut innan sina operationer

Bloggerskan Isabelle Strömberg, 24, har aldrig varit någon som smyger med sina skönhetsingrepp och operationer. Men har du koll på hur Isabelle såg ut innan sina operationer?


Bloggaren Isabelle Strömberg, 26, har tidigare berättat om sina skönhetsingrepp. Isabelle har bland annat opererat brösten och och opererat näsan två gånger. Förutom det har hon även gjort Botox och fillers.

I veckan var det dags för Isabelle för ännu ett besök på en klinik för att förändra sitt utseende – och den här gången valde hon att göra en lite mer drastisk förändring. 

Så här är vi vana att se Isabelle Strömberg. Bildkälla: Instagram.

Själv säger Isabelle att hon "möblerade om ansiktet".

Isabelle lade fillers i sina kinder för att bygga upp dom, och sedan var det dags för Isabelle att testa något helt nytt.

"Jag testade för första gången att fylla ut mina nasolabiala veck, alltså de vecken som går från näsvingen till mungiporna. Mina såna har alltid varit väldigt djupa när jag ler, så vi fyllde bara ytterst lite för att dämpa vecken lite så att de inte blir lika framträdande", skriver Isabelle i sin blogg.

Isabelle Strömberg efter den nya operationen. Bildkälla: Instagram.

Hon skriver att hon nu är ett "äkta babyface" och är helt "slät och fyllig".

"Det känns som jag är 18 år igen", skriver Isabelle.

Just nu är hon fortfarande svullen men såfort det lagt sig så kommer hon visa upp resultatet för sina fans.  

Men alla vet kanske inte hur Isabelle såg ut innan sina operationer – men i ett klipp på Youtube så har Isabelle tidigare visat hur hon såg ut när hon var "orörd" som hon själv kallar det, alltså innan några operationer eller ingrepp.

Isabelle Strömberg innan operationerna. Bildkälla: Youtube

Kände du igen Isabelle på bilden? 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Stor skillnad?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

1 timme sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

1 timme sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

2 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

3 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.