Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så här såg Isabelle Strömberg ut innan sina operationer

Nöje | 17/03/2018 18:30

Bloggerskan Isabelle Strömberg, 24, har aldrig varit någon som smyger med sina skönhetsingrepp och operationer. Men har du koll på hur Isabelle såg ut innan sina operationer?

Bloggaren Isabelle Strömberg, 24, har tidigare berättat om sina skönhetsingrepp. Isabelle har bland annat opererat brösten och och opererat näsan två gånger. Förutom det har hon även gjort Botox och fillers.

I veckan var det dags för Isabelle för ännu ett besök på en klinik för att förändra sitt utseende – och den här gången valde hon att göra en lite mer drastisk förändring. 

Isabelle Strömberg
Så här är vi vana att se Isabelle Strömberg. Bildkälla: Instagram.

Själv säger Isabelle att hon "möblerade om ansiktet".

Isabelle lade fillers i sina kinder för att bygga upp dom, och sedan var det dags för Isabelle att testa något helt nytt.

"Jag testade för första gången att fylla ut mina nasolabiala veck, alltså de vecken som går från näsvingen till mungiporna. Mina såna har alltid varit väldigt djupa när jag ler, så vi fyllde bara ytterst lite för att dämpa vecken lite så att de inte blir lika framträdande", skriver Isabelle i sin blogg.

Isabelle Strömberg efter den nya operationen.
Isabelle Strömberg efter den nya operationen. Bildkälla: Instagram.

Hon skriver att hon nu är ett "äkta babyface" och är helt "slät och fyllig".

"Det känns som jag är 18 år igen", skriver Isabelle.

Just nu är hon fortfarande svullen men såfort det lagt sig så kommer hon visa upp resultatet för sina fans.  

Men alla vet kanske inte hur Isabelle såg ut innan sina operationer – men i ett klipp på Youtube så har Isabelle tidigare visat hur hon såg ut när hon var "orörd" som hon själv kallar det, alltså innan några operationer eller ingrepp.

Isabelle Strömberg innan operationerna.
Isabelle Strömberg innan operationerna. Bildkälla: Youtube

Kände du igen Isabelle på bilden? 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Stor skillnad?