Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Christine Meltzers glädjebesked – färdigbehandlad mot cancern

Nöje | 21/03/2018 11:56

Programledaren Christine Meltzer berättar själv om det glädjande beskedet – hon är nu färdigbehandlad från den bröstcancer som hon drabbades av år 2012.

Det var år 2012 som programledaren Christine Meltzer, 43, är på väg för en resa till Rom. 

Då upptäckte hon en knöl i sitt vänstra bröst. När Christine sedan kom hem från Italien så fick hon beskedet – hon hade drabbats av bröstcancer.

– Det var hemskt, men jag kände på mig att det var dåliga nyheter som väntade. Det var bröstcancer och när jag och Niclas (Meltzers make, reds. anm) kom ut i bilen bröt vi ihop. Jag minns att jag bara skrek, har Christine tidigare berättat för Barncancerfondens tidning Barn & Cancer.

Christine Meltzer med sin make.
Christine Meltzer med sin make. Bildkälla: Claudio Brescani/TT Bild

Därefter väntade operation av de tre tumörerna, cellgifter och strålning.

I en intervju med Expressen berättade Meltzer år 2013 om behandlingarna och hur hon kände inför sjukdomen. 

– Man får gå igenom sig själv en hel del och jag brukar tänka att det värsta­ som kunde hända, det hände - men än så länge har det gått bra. Det är en jävlig sjukdom men många blir räddade också, det får man inte glömma.

Och nu, många år senare, är Christine äntligen färdigbehandlad med cancern. 

sin Instagram delar Christine med sig av det glädjande beskedet.

"Här har ni liksom en som går ut från sjukhuset för sista gången!!! Ja tårarna har sprutat!! Jag är färdigbehandlad med cancern!!!! Frisk! Klar! Så många år. Ingen mer medicin. Så nu håller jag bara hårt i tummen för att den aldrig kommer tillbaka. Jag är så GLAD", skriver Meltzer.

Christine Meltzer
Christine Meltzer berättar på Instagram att hon är färdigbehandlad.

Christines inlägg har fått tusentals likes och hennes följare är otroligt glada för beskedet. 

En av de som har kommenterat är Christines nära vän och "Hey Baberiba"-kollega David Hellenius som skickar ett hjärta till Christine. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.