5 saker du inte visste om Laila Bagges pojkvän Korosh Kananian

I tre år har Laila Bagge varit ihop med sin pojkvän Korosh Kananian och paret bor tillsammans på Lidingö. Men vem är 27-åringen som fick Laila på fall? Här är allt du behöver veta om Lailas mystiska man!


1. Hur gammal är Korosh?Mannen som fick Laila Bagge på fall – Korosh Kananian – föddes den 28 september 1990. Vad många kanske inte vet är att hans riktiga namn är Kurosh Alexander Kananian. Han är idag 27 år gammal.

Korosh Kananian och Laila Bagge. Bildkälla: Instagram.

2. Vad jobbar Korosh med?

Korosh och Laila Bagge startade ett företag tillsammans år 2016. Korosh Selected by Laila, som omsatte 320 000 kronor 2016 och L B Management AB. I en intervju med Metro hyllade Laila sin bae.

– Han har mycket humor, ödmjuk, väldigt väldigt bright och smart. Jädrigt duktig på det han gör, jobbmässigt, sa Laila då.

Korosh var tidigare försäkringsrådgivare på Trygg Hansa och pratar svenska, engelska, persiska och ryska.

3. Hur träffades Korosh och Laila?

Laila och Korosh träffades i baren på den lyxiga restaurangen Riche i Stockholm den 28 november 2015. 

"Det var en fredag efter en idolfinal, jag var trött och ville hem! Plötsligt så stod han där med sitt leende och vände upp och ner på allt....", har Laila tidigare berättat om deras första möte.

Korosh Kananian och Laila Bagge på Riche. Bildkälla: Instagram.

4. Ska Laila och Korosh gifta sig?

Laila Bagge var tidigare gift med Niclas Wahlgren. Parets skilsmässa gick igenom sommaren 2015, och Laila har inga planer på att låta bröllopsklockorna ringa igen. I en intervju med Aftonbladet berättade Laila om beslutet.

– Nej, jag kommer aldrig gifta mig igen. Jag har gjort det två gånger jag tycker man kan leva ihop ändå. Det är bara ett papper i alla fall, i slutändan, sa Laila då.

Trots att paret inte kommer att gifta sig så har de ett annat speciellt sätt att hylla sin kärlek – de har nämligen något som de kallar för "förlovningsarmband".

– Det är vårt sätt att visa att vi är tillsammans, ett armband där vi sätter i en kula för varje år som går. Nu har vi två kulor, i december blir det en tredje. Det är diamantkulor som man stoppar i, berättade Laila om armbandet för Expressen. 

Korosh och Laila har varit ihop i tre år. Bildkälla: Instagram

5. Var bor Korosh?

Laila och Korosh bor med Lailas barn Liam och Kit i en rejäl lyxvilla på Lidingö som är värderad till 11,7 miljoner kronor. 

Villan har 6 rum och är hela 140 kvadratmeter stor, och det är både pool och terass i det lyxiga huset. 

Laila har tidigare berättat om hur de renoverat huset, och Korosh har en dold talang som kom väl till pass under renoveringen. Han älskar nämligen både att bygga och inreda.

– Han älskar inredning, eller att bygga faktiskt. Jag är den stökiga personen och han den med struktur, sa Laila i en intervju med Aftonbladet 2016.

Korosh och Laila i poolen på Lidingö. Bildkälla: Instagram.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Visste du detta om Korosh Kananian?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

Många avhopp från Eurovision i Malmö

Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

1 timme sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

2 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

3 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.