5 saker du inte visste om Laila Bagges pojkvän Korosh Kananian

I tre år har Laila Bagge varit ihop med sin pojkvän Korosh Kananian och paret bor tillsammans på Lidingö. Men vem är 27-åringen som fick Laila på fall? Här är allt du behöver veta om Lailas mystiska man!


1. Hur gammal är Korosh?Mannen som fick Laila Bagge på fall – Korosh Kananian – föddes den 28 september 1990. Vad många kanske inte vet är att hans riktiga namn är Kurosh Alexander Kananian. Han är idag 27 år gammal.

Korosh Kananian och Laila Bagge. Bildkälla: Instagram.

2. Vad jobbar Korosh med?

Korosh och Laila Bagge startade ett företag tillsammans år 2016. Korosh Selected by Laila, som omsatte 320 000 kronor 2016 och L B Management AB. I en intervju med Metro hyllade Laila sin bae.

– Han har mycket humor, ödmjuk, väldigt väldigt bright och smart. Jädrigt duktig på det han gör, jobbmässigt, sa Laila då.

Korosh var tidigare försäkringsrådgivare på Trygg Hansa och pratar svenska, engelska, persiska och ryska.

3. Hur träffades Korosh och Laila?

Laila och Korosh träffades i baren på den lyxiga restaurangen Riche i Stockholm den 28 november 2015. 

"Det var en fredag efter en idolfinal, jag var trött och ville hem! Plötsligt så stod han där med sitt leende och vände upp och ner på allt....", har Laila tidigare berättat om deras första möte.

Korosh Kananian och Laila Bagge på Riche. Bildkälla: Instagram.

4. Ska Laila och Korosh gifta sig?

Laila Bagge var tidigare gift med Niclas Wahlgren. Parets skilsmässa gick igenom sommaren 2015, och Laila har inga planer på att låta bröllopsklockorna ringa igen. I en intervju med Aftonbladet berättade Laila om beslutet.

– Nej, jag kommer aldrig gifta mig igen. Jag har gjort det två gånger jag tycker man kan leva ihop ändå. Det är bara ett papper i alla fall, i slutändan, sa Laila då.

Trots att paret inte kommer att gifta sig så har de ett annat speciellt sätt att hylla sin kärlek – de har nämligen något som de kallar för "förlovningsarmband".

– Det är vårt sätt att visa att vi är tillsammans, ett armband där vi sätter i en kula för varje år som går. Nu har vi två kulor, i december blir det en tredje. Det är diamantkulor som man stoppar i, berättade Laila om armbandet för Expressen. 

Korosh och Laila har varit ihop i tre år. Bildkälla: Instagram

5. Var bor Korosh?

Laila och Korosh bor med Lailas barn Liam och Kit i en rejäl lyxvilla på Lidingö som är värderad till 11,7 miljoner kronor. 

Villan har 6 rum och är hela 140 kvadratmeter stor, och det är både pool och terass i det lyxiga huset. 

Laila har tidigare berättat om hur de renoverat huset, och Korosh har en dold talang som kom väl till pass under renoveringen. Han älskar nämligen både att bygga och inreda.

– Han älskar inredning, eller att bygga faktiskt. Jag är den stökiga personen och han den med struktur, sa Laila i en intervju med Aftonbladet 2016.

Korosh och Laila i poolen på Lidingö. Bildkälla: Instagram.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Visste du detta om Korosh Kananian?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

3 timmar sedan

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

idag 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

idag 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

idag 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?