Viktor Frisk med sin danspartner Linn Hegdal
Viktor Frisks danspartner Linn Hegdal är sjuk och en ersättare har satts in. - Foto: Privat

Viktor Frisk om skräckscenariot: "Måste kanske byta danspartner"

Premiärfredagen av Let's Dance är förbi och nu börjar allvaret på riktigt för deltagarna. Nyheter24 pratade med Viktor Frisk efter dagens genrep. Hur tyckte han att det gick i fredags och hur mår hans danspartner Linn Hegdal?


I fredags var det premiär av Let’s Dance. Dansarna och deltagarna hade förberett sig med flera veckors träning som hade gått både upp och ner. Många av deltagarna och dansarna hade varit sjuka under veckan men körde järnet ändå.

Någon som chockade juryn med sin samba var skådespelaren Gustav Hammarsten. Han fick hela 18 poäng av juryn. Och den som gav högst poäng var Tony Irving.

– Oj oj oj vad glad jag blir, sa Gustav till Tilde De Paula Eby efter sitt framträdande. 

Men den personen som vann tittarnas hjärtan och fick flest tittarröster var artisten Jon Henrik Fjällgren och hans danspartner Katja Luján Engelholm.

I första omgången av Let’s Dance är det ingen som åker ut ur tävlingen men det kommer att ske den här fredagen. Poängen som deltagarna fick förra veckan får de plocka med sig och räkna ihop med de kommande poängen. 

Margaux Dietz och Viktor Frisk tävlar mot varandra i Let's Dance.

Viktor Frisk fick lägst poäng av juryn och hamnade sist men han är inte orolig för det.

– Jag tror att det är bra att hamna lågt i början och sen bara bli bättre, säger han till Nyheter24 efter genrepet. 

Hans vecka började dock inte så bra. Redan i helgen fick hans danspartner Linn Hegdal hög feber och läkaren gav henne order att ta det lugnt. Eftersom Linn var sjuk även idag fick Viktor träna med en vikarie. 

Om Linn blir bättre innan fredag kommer hon dansa, men fortsätter hon vara sjuk till dagen innan finalen kommer det bli svårt att ha med henne i sändningen.

– Det värsta som skulle kunna hända är att Linn är sjuk på torsdag också, men det blir nog bra, säger Viktor.  

Viktor Frisk med sin sin danspartner Linn Hegdal.

Nu på fredag kommer ni att kunna se Viktor dansa cha cha och det är mycket höfter i den dansstilen. Men hur tränar han för att få rörligare höfter?

 –  Man får verkligen shakea loss, hela hela tiden, både morgon och kväll, berättar Viktor.

Se hela intervjun me Viktor Frisk i klippet ovan.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hejar du på Viktor Frisk?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Polisen har särskild händelse under Eurovision

Bonde-Ellinors syrliga ord om Filip: "Jag är ledsen men..."

Ellinor Eke-Göransson blev "Bonde-Ellinor" med hela svenska folket efter att hon träffat Filip Nilsson i Bonde söker fru 2021. När paret gjorde slut året därpå så var det många tittare som blev nyfikna över vad som hänt egentligen.

Masked Singer anmält fyra gånger: "Obehagligt"

1 timme sedan
Masked Singer Sverige är en stor succé på TV4. Varje vecka lockar underhållningsprogrammet med Pernilla Wahlgren, Felix Herngren, Måns Zelmerlöw och Nour El-Refai miljonpublik. Men det finns en del detaljer som har fått tittarna att anmäla programmet.

Ryssland efterlyser regimkritisk författare

3 timmar sedan
Den ryska polisen har efterlyst författaren Daria Serenko. Det är ännu ett exempel på det allt hårdare klimatet för regimkritiker i landet.

"Stöld"-regissören: Vi har upplevt rasismen

3 timmar sedan
För regissören Elle Márjá Eira och huvudrollsinnehavaren Elin Oskal är det hat mot samer som skildras i filmen "Stöld" i högsta grad verklighet. Vi upplevde det faktiskt mitt under inspelningen, säger Elle Márjá Eira.

Det måste "Paradise"-deltagarna göra för att få ligga i huset

idag 12:33
Den nya säsongen av “Paradise” har haft premiär, och precis som tidigare så finns det strikta regler kring sex och samtycke. – Vi tänkte först det här med tummen upp skulle vara skit-cringe, säger deltagaren Josefine Horst.