Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Efter uppbrottet – här återförenas Paow och Lancelot Hedman

Nöje | 29/03/2018 14:37

Det var för drygt en månad sedan som Paulina "Paow" Danielsson och Lancelot Hedman Graaf valde att gå skilda vägar. Men på ex-parets Instagramstorys skymtas nu en återförening.

Det var för drygt en och en halv månad sedan som kändissonen Lancelot "Lance" Hedman, 17, och "Paradise Hotel"-profilen Paulina "Paow" Danielsson, 24, valde att gå skilda vägar. Paret hade varit tillsammans sedan oktober 2017 med undantag för ett par uppbrott.

Paulina och Lancelot var tillsammans från oktober 2017 till mars 2018.

Efter senaste uppbrottet sa Paulina att det "inte kommer att bli dom igen" då hon menade att hon verkligen är redo för ett förhållande, men att Lance ännu är för ung. Båda berättade även att det hade "hänt någonting" i början av förhållandet som gjort att Lance inte kunde känna tillit till Paulina. 

I sina sociala medier har Paow låtit sina följare följa med i hennes vardag där hon sakta men säkert börjat ta sig tillbaka från uppbrottet.  

Parets break up tog hårt på Paow och i öppna och ärliga inlägg berättade hon för sina följare att hon inte mådde bra, men försökte att ta sig igenom dagarna.

"Det här känns i varje centimeter av min kropp. Det påverkar min sociala förmåga, min lust att hitta på saker. Även om jag har bestämt mig för att det blir bättre så. Att jag vet att vi inte kan vara med varandra. Det hade aldrig blivit bra. Så kan jag inte sluta känna tårarna bränna under ögonlocken. Dock så gråter jag inte. Utan det bränner bara. Jag har gråtit så mycket under våran relation dem senaste månaderna så att mina tårar är typ slut. Och det är så jävla sorgligt allting bara. Usch", skrev hon på sin blogg.

"Jag har redan gjort allt man ska göra för att komma över någon. Har varit arg, fått ett utbrott, vart full, känt mig fri, vart ledsen, raggat, känt att 'nu fan går jag vidare'", skrev hon ett par dagar efter. 

Visar upp sin återförening på Instagram

Men nu ser det ut som att Lancelots och Paow vägar korsats ännu en gång. Under gårdagen publicerade Lancelot en video på sin Instastory där han sitter och äter på en restaurang i Stockholm. Skämtsamt skrev han till sina följare "Kom och säg hej".  

Lancelot tillsammans med Paulinas vän Angelica.
Lancelot tillsammans med Paulinas vän Angelica.
Lancelot syntes på en restaurang tillsammans med ex-flickvännen Paow.

Huruvida några fans dök upp vet vi inte – men två andra välkända ansikten – fick vi allt se en skymt av. 

Det var nämligen ingen mindre än exet Paow som dök upp på restaurangen. Varken hon eller Lancelot smög med det hela utan visade glatt upp sin trevliga kväll på sociala medier. Och de såg minst sagt ut att ha det mysigt.