Måndag 27 Jun
Stockholm

Stor och Christer Sjögren klara för Så mycket bättre

Stor/Christer Sjögren
Christer Sjögren och Stor presenterades som de första deltagarna i höstens Så mycket bättre. Foto: TT/Montage

Under torsdagen avslöjades de första deltagarna i årets Så mycket bättre. Det var i Nyhetsmorgon som vi fick veta att både rapparen Stor och dansbandsstjärnan Christer Sjögren ska vara med i den kommande säsongen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Under torsdagen blev det klart att både rapparen Ulises "Stor" Infante Azocar, 30, och dansbandssångaren Christer Sjögren, 67, kommer att medverka i höstens säsong av det populära programmet Så mycket bättre

Det var i TV4:s Nyhetsmorgon som deltagarna avslöjades. Stor gav ut sin första skiva "Nya skolans ledare" 2009 och vann efter det i kategorin "Årets hiphop/soul" på P3 Guld-galan samma år. Efter det har karriären gått spikrakt uppåt och han har släppt album som "Shere Khan XIII" och "Under Broarna". 

Christer Sjögren var tidigare sångare i dansbandet Vikingarna och de har sålt över 13 miljoner skivor. Han tror att sommaren kommer med Så mycket bättre kommer att bjuda på spännande möten. 

– När man varit artist så länge som jag känner man ju nästan hela artistbranschen, så det är säkert några där jag känner eller har jobbat med förut, säger Christer i Nyhetsmorgon.  

Christer Sjögren får lyssna på en av Stors låtar i inslaget. 

– Om jag skulle göra om den här, då vet jag inte var jag skulle börja, säger han. 

Även Stor medverkade i Nyhetsmorgon och berättade att han tycker att det ska bli jätteroligt att medverka i Så mycket bättre. 

– Jag har lyssnat på alla Vikingarnas låtar bara för att hitta en, säger Stor i Nyhetsmorgon

Stor berättar att det passade honom bra att medverka i programmet nu då han nyligen släppt ett nytt album och vill få ut lite annan musik. 

Mer om Så mycket bättre

TV4:s program “Så mycket bättre” hade premiär i oktober 2010. Hösten 2017 sändes programmets åttonde säsong. Svenska artister är med i programmet och gör egna tolkningar på de andra artisternas låtar. Inspelningen pågår under åtta dagar på Gotland.

Varje artist har en dag där hen planerar aktiviteter som gruppen ska göra och vid måltiderna framför de andra artisterna sina tolkningar. De delar även med sig av berättelser kring sin karriär och uppväxt.

Så mycket bättre har vunnit utmärkelsen “Bästa underhållningsprogram” på Kristallen 2011, Kristallen 2013 och Kristallen 2014.

TV-programmet är baserat på det nederländska programmet “De beste zangers van Nederland”.

Brukar du titta på Så mycket bättre?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.