Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paow bryter tystnaden om nya relationen med Lancelot Hedman

Nöje | 03/04/2018 13:13

Paulina "Paow" Danielsson och Lancelot Hedman umgås fortfarande flitigt, trots att de nyligen valde att avsluta sin kärleksrelation. Nu bryter Paow tystnaden om hur det egentligen ligger till.

Det var för drygt en och en halv månad sedan som kändissonen Lancelot "Lance" Hedman, 17, och "Paradise Hotel"-profilen Paulina "Paow" Danielsson, 24, valde att gå skilda vägar. Paret hade varit tillsammans sedan oktober 2017 med undantag för ett par uppbrott och tillfälliga pauser.

Men denna gång var det kokta fläsket stekt. 

Paow och Lance valde slutligen att gå skilda vägar – en gång för alla. Beslutet kom de fram till av en rad olika anledningar. 

Paow och Lance valde att gå isär på grund av att han hade svårt att känna tillit till henne efter en händelse som ägt rum i början av deras förhållande.

Bland annat sa Paulina att hon verkligen är redo för ett förhållande, men att Lance ännu är för ung. Båda sa även att det "hänt någonting" i början av förhållandet som gjort att Lance inte kunde känna tillit till Paulina. De har dock inte velat berätta vad. 

Paret har berättat att de gått vidare på varsitt håll, men på deras sociala medier ser har deras följare sett att ex-paret fortfarande umgås, vilket resulterat i många frågor till Paow och Lance. Någonting som Paow nu väljer att svara på i ett inlägg på bloggen. 

Paulina och Lancelot var tillsammans från oktober 2017 till mars 2018.

"Vän med sitt ex?"

Bloggerskan berättar att många påpekat att hon och Lancelot fortfarande umgås med varandra, men att hon tycker att det är en självklarhet då de fortfarande älskar varandra.

"Såg att många sett och kommenterat på sociala medier att jag och Lance umgås igen. Det är egentligen ingenting konstigt med det. Vi älskar fortfarande varandra, och han är på riktigt en av mina bästa vänner som jag berättar allt för. Varför ska man sluta vara vänner bara för att man bestämmer sig att avsluta kärleksrelationen?", skriver hon och fortsätter. 

Det var under påskhelgen som Paow stolt visade upp att hon och exet umgås flitigt.

"På något sätt var det nog bra att vi gick ifrån varandra. För nu har man verkligen haft tid att tänka på hur larviga vi båda var. Det var samtidigt skönt att L kunde få lite perspektiv på saker och ting", skriver hon. 

På sociala medier har Paow och Lance synts umgås.

Trots Paulinas och Lance ord om att "det aldrig kommer att bli dom igen", säger ändå bloggerskan att man "aldrig kan veta säkert" och att "framtiden får avgöra". 

"Vi hade knappt någon kontakt på två veckor efter att vi gjorde slut. Nu har det gått mer än en månad och vi har umgåtts lite då och då de senaste två veckorna. Och hur vi ser ifall vi skulle bli tillsammans eller inte vet jag inte just nu. Det får tiden bestämma. Oavsett vad som händer så vill jag alltid ha honom i mitt liv. Så det spelar inte så stor roll just nu", avslutar hon.