Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här hittar Linn Ahlborgs pappa hennes spritgömma

- 05/04/2018, 10:59 -

Det är under Linn Ahlborgs senaste kläd-haul som det händer någonting utöver det vanliga. Linns pappa hittar nämligen hennes sprit hon fixat inför sin studentkryssning.

Det går minst sagt bra för Youtubestjärnan Linn Ahlborg. Blott 18 år gammal har hon nu fått designa en helt egen kollektion för den stora modekedjan NA-KD, och hon har även fler stora samarbeten på gång. Nu släpper hon nämligen en klädkollektion tillsammans med Rebecca Stella den 8 april. 

Linn har de senaste åren kommit att bli en av Sveriges största Youtubestjärnor och hon följs idag av över 386 000 prenumeranter på sin Youtubekanal.

I slutet av förra året fyllde Linn 18 år vilket var otroligt efterlängtat för Youtubestjärnan. Detta då Linn länge längtat efter att kunna gå på krogen tillsammans med sina kompisar. 

Sagt och gjort. Sedan Linns 18-årsdag har hon flitigt synts till ute i vimlet. Och nu har hon även varit iväg på en studentkryssning tillsammans med sina kompisar.

Linn har idag över 386 000 prenumeranter på sin Youtubekanal.

"Vart fan har du fått tag på det här?"

I sin senaste video visar Linn upp några av plaggen från sitt samarbete. Hon och vännen Agnes passar även på att visa upp lite andra klädesplagg som Linn beställt av ett annat märke. Mitt under videon kliver dock Linns föräldrar in genom ytterdörren. Linns karismatiska pappa Jonas berättar snabbt att han har fått två stycken parkeringsböter och känner sig upprörd. 

Snabbt efter går han förbi Linns alla påsar och fastnar med blicken på två speciella påsar. Nämligen spritpåsarna. Och som vanligt reagerar han på det roligaste sättet. 

Till vänster om tjejerna står två stora påsar från Systembolaget. Detta inför studentkryssningen tjejerna är iväg på.

– Men vafan är det här då? Det står ju massa sprit här?, säger han. 

Linns pappa kliver plötsligt in och får syn på kassarna. Och som vilken förälder som helst blir han såklart nyfiken på vart tjejerna fått tag på drycken då de bara är 18 år.

– Ja, skrattar Linn. 

– Vart har du fått tag på det här?, frågar han igen. 

– Men gud pappa jag spelar in, kan vi ta det sen?, svarar Linn.

Hur vart eller av vem Linn hade fått tag på alkoholen framgick inte. Men studentkryssningen – den såg ut att ha varit väldigt rolig.

Se hela videon nedan. Delen från köket är efter cirka 14 minuter. 

Linn Ahlborg och högaktuella FO&O-stjärnan Felix Sandman har just nu en fling, vilket Felix berättade om i en intervju med Nyheter24. Läs mer om det här.