Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Felix Sandman chockar fansen – har snaggat av sitt långa hår

- 05/04/2018, 13:57

Högaktuella Felix Sandman har snaggat sig. Det är i en video tillsammans med vännen Benjamin Ingrosso som han nu visar upp den stora förändringen.

FO&O-stjärnan Felix Sandman, 19, är minst sagt högaktuell efter att ha kommit på andra plats i årets Melodifestival. Felix ställde upp med låten "Every single day" som är skriven till hans ex-flickvän Lovisa Bengtsson

Det blev en jämn match men det hela slutade med att Benjamin Ingrosso vann hela balunsen med låten "Dance you off". 

Benjamin och Felix är goda vänner sen förr.


Efter finalen har vännerna Benjamin och Felix fortsatt att umgås och hängt en hel del i studion tillsammans, vilket de visat upp på sina sociala medier. Benjamin har även dragit med Felix på en rad olika pastarestauranger i Stockholm. 

I duons senaste Instagramuppdatering fick fansen dock syn på någonting riktigt oväntat. Felix har nämligen snaggat sig. 

Felix har under en väldigt lång period haft lite längre hår. Men nu har han valt att kapa svallet.

"Det var spontant"

Det är under en bilfärd som Benjamin passar på att filma på honom och Felix. I videon får fansen se FO&O-profilens nya förändring. Han har nämligen snaggat sig. I videon har han även skrivit "Det var spontant". 

Dock kan vi ju alla enas om att Felix passar kanonbra i sin nya frisyr. 

Se efter själv i videon ovan.

Det var under Medlodifestivalen som Felix Sandman inledde en liten fling, vilket Felix berättade om i en intervju med Nyheter24.

Hett med snagg och Stone Island?