Nour El Refai är dömd för sexuellt ofredande.
1 av 3
Nour El Refai är dömd för sexuellt ofredande. - Foto: Instagram, Vidar Ruud/TT Bild. Bilden är ett montage.
Nour El Refai berättar om domen.
2 av 3
Nour El Refai berättar att hon dömts för sexuellt ofredande. - Foto: SVT
Nour El Refai blottade sig.
3 av 3
Nour El Refai blottade sig. - Foto: Kanal 5

Nour El Refai dömd för sexuellt ofredande: "Inget jag skäms för"

Nu berättar komikern och skådespelaren Nour El Refai om när hon dömdes för sexuellt ofredande – och varför hon tidigare inte ville prata öppet om händelsen.


Det var i mitten av 2000-talet som komikern och skådespelaren Nour El Refai, 30, blottade sig i Humlegården i Stockholm. 

Nour, som då var 18 år gammal, visade brösten för en man i parken. Det hela var en del av ett dolda kameran-segment i TV4-programmet "Raj raj" som Nour hade tillsammans med Cecilia Forss.

Nour dömdes för sexuellt ofredande och straffet blev dagsböter på 10 800 kronor.

I helgen gästade Nour SVT-programmet Sverige! som programleds av Fredrik Önnevall, och Nour pratar om hur hon har mognat genom åren och hur hon har börjat släppa på sitt kontrollbehov när det gäller den mediabilden som finns om henne.

Nour berättar även om sin "grova" humor, och berättar om när hon dömdes för sexuellt ofredande.

Nour El Refai i programmet Sverige! Bildkälla: SVT

– När jag gjorde ett sånt där skämt så blev jag ju dömd för sexuellt ofredande. På riktigt är jag dömd för sexuellt ofredande. Det var till och med blurrat och allting, säger Nour och fortsätter:

– Under ett par år var jag pretentiös skådespelare och ville inte prata om det, men nu tycker jag att "va kul det var när jag var 18 år och visade rattarna i en park". Det är lite skoj. Det är inget jag skäms för, säger Nour i programmet.  

År 2009 blottade sig Nour ännu en gång. Då visade hon sitt könsorgan i Kungsträdgården i Stockholm, något som filmades som ett inslag till Kanal 5-programmet "Ballar av stål". 

Nour El Refai blottade sig i Kungsträdgården. Bildkälla: Kanal 5

I inslaget visade Nour sitt kön för chockade turister samtidigt som hon skrek i en megafon. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

1 timme sedan
Kalle Norwald är en av experterna i "Gift vid första ögonkastet". Nu berättar Kalle att han och hans partner var det första samkönade paret i Sverige att få sin ansökan om gemensam adoption godkänd utomlands.