Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nour El Refai dömd för sexuellt ofredande: "Inget jag skäms för"

Nöje | 09/04/2018 19:33

Nu berättar komikern och skådespelaren Nour El Refai om när hon dömdes för sexuellt ofredande – och varför hon tidigare inte ville prata öppet om händelsen.

Det var i mitten av 2000-talet som komikern och skådespelaren Nour El Refai, 30, blottade sig i Humlegården i Stockholm. 

Nour, som då var 18 år gammal, visade brösten för en man i parken. Det hela var en del av ett dolda kameran-segment i TV4-programmet "Raj raj" som Nour hade tillsammans med Cecilia Forss.

Nour dömdes för sexuellt ofredande och straffet blev dagsböter på 10 800 kronor.

I helgen gästade Nour SVT-programmet Sverige! som programleds av Fredrik Önnevall, och Nour pratar om hur hon har mognat genom åren och hur hon har börjat släppa på sitt kontrollbehov när det gäller den mediabilden som finns om henne.

Nour berättar även om sin "grova" humor, och berättar om när hon dömdes för sexuellt ofredande.

Nour El Refai i Sverige!
Nour El Refai i programmet Sverige! Bildkälla: SVT

– När jag gjorde ett sånt där skämt så blev jag ju dömd för sexuellt ofredande. På riktigt är jag dömd för sexuellt ofredande. Det var till och med blurrat och allting, säger Nour och fortsätter:

– Under ett par år var jag pretentiös skådespelare och ville inte prata om det, men nu tycker jag att "va kul det var när jag var 18 år och visade rattarna i en park". Det är lite skoj. Det är inget jag skäms för, säger Nour i programmet.  

År 2009 blottade sig Nour ännu en gång. Då visade hon sitt könsorgan i Kungsträdgården i Stockholm, något som filmades som ett inslag till Kanal 5-programmet "Ballar av stål". 

Nour El Refai blottade sig i Kungsträdgården.
Nour El Refai blottade sig i Kungsträdgården. Bildkälla: Kanal 5

I inslaget visade Nour sitt kön för chockade turister samtidigt som hon skrek i en megafon. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.