Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linn Ahlborgs kollektion kritiseras – efter bilden på Gigi Hadid

- 10/04/2018, 12:07

Vad är det egentligen som gjort Linn Ahlborgs fans så upprörda? Efter att en gammal bild på Gigi Hadid dykt upp ur tö så var det nämligen många som kritiserat hennes samarbete med Rebecca Stella.

Det var under söndagen som Youtubestjärnan Linn Ahlborg, 18, släppte sin kollektion i samarbete med Rebecca Stella. Plaggen är otroligt populära och mycket sålde snabbt slut. Linn har tidigare släppt en kollektion med märket NA-KD som även det blev en braksuccé.

Linn Ahlborgs plagg säljer som smör.
Några av plaggen i rosa och svart.
Många plagg från kollektionen har redan sålt slut.

Men denna gång är det ett gäng fans som reagerat på sociala medier. En av topparna i kollektionen är nämligen snarlik den toppen som modellen Gigi Hadid, 22, bar under American Music Awards 2015. Hennes outfit var designad av Bao Tranchi och blev mycket omtalad efter galan.

Snacket på sociala medier har gått kring att toppen från Linns kollektion skulle kunna vara en kopia av Bao Tranchi-toppen. 

En av topparna i kollektionen är snarlik en annan topp som synts på supermodellen Gigi Hadid.

Lika? Absolut. Värt att sura över? Absolut inte. 

Det var relativt nyligen som Linn Ahlborg skickade ett väldigt flirtigt meddelande till Melodifestivalen-aktuella Felix Sandman. En kort tid efter bekräftade han att profilerna har en liten fling på G. Se det videoklippet här.