Torsdag 2 Dec
Stockholm

Därför vill inte Bianca Ingrosso flytta ihop med Phillipe

Bianca Ingrossos pojkvän Phillipe Cohen har pluggat klart borta i London vilket gör att han flyttar till Stockholm under sommaren. Men Bianca och Phillipe kommer inte att flytta ihop. I alla fall inte ännu.

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

De träffades redan när de var 16 och 17 år. Bianca Ingrosso, 22, och den mystiske Göteborgskillen Phillipe Cohen, 23, är ett av Sveriges just nu mest omskrivna par, och folk kan helt enkelt inte få nog av dem. 

Paret är just nu kärare än någonsin, men vägen dit har inte alltid varit helt rak. Förhållandet har kantats av ett och annat uppbrott, men paret har alltid hittat tillbaka till varandra. Vilket vi fick se i ett avsnitt av Wahlgrens värld. 

Bianca vill avvakta med sambolivet.

Nu har Phillipe pluggat sitt sista år i London vilket gör att han till sommaren flyttar till Stockholm, vilket Bianca berättar i podden hon har tillsammans med Alice Stenlöf – "Bianca och Alice – säger du A måste du säga B". 

Alice kommer då in på det här med att flytta in, men Bianca berättar då att det inte kommer bli som många trott.

– Flyttar ni ihop då, undrar Alice?

– Alltså vi vet inte riktigt, säger Bianca. Vi känner ju att vi är redo, vi skulle klara det, men det vore skönt att testa att bo i samma stad, men ensamma i varsin lägenhet. Han har alltid haft en roommate och så vidare så främst vill jag att vi ska känna på hur det känns att bo tillsammans i samma stad. 

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen träffades första gången på ett uteställe i Marbella när Bianca var 16 år och Phillipe 17 år.

– Jag tror att detta kan hjälpa mig i mitt flackande välmående. Jag har ju mått dåligt så mycket på grund av att jag saknat rutiner. Både i jobb, förhållanden och sådär. Så det ska främst bli skönt att bara ha Phillipe här, berättar Bianca. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Bor du ihop med någon?
Tack för din röst!
Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela