Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Khloe Kardashians beslut efter Tristan Thompsons otrohet

Nöje | 12/04/2018 11:41

Under gårdagen avslöjades det att Khloe Kardshians pojkvän Tristan Thompson har varit otrogen mot henne med flera olika kvinnor. Trots det så har Khloe nu tagit ett beslut som kanske inte var så väntat av omvärlden.

Realitystjärnan Khloe Kardashian, 33, är höggravid – stjärnan är i nionde månaden och hennes värkar har redan satt igång. 

Under gårdagen avslöjades det att hennes pojkvän Tristan Thompson, 27, som även är pappa till parets kommande dotter, har varit notoriskt otrogen med flera olika kvinnor.

En av Tristans snedsteg fångades av en övervakningskamera i oktober 2017 – då var Khloe gravid i tredje månaden.

Tristan Thompson otrogen mot Khloe Kardashian.
Tristan Thompson hånglar med två andra kvinnor på en bar i oktober 2017. Bildkälla: Instagram.

Hans senaste otrohet ska ha ägt rum i New York i helgen, där han checkade in på ett lyxhotell med en kvinna.

Nyheten kom som en chock för Khloe, som har varit tillsammans med basketstjärnan Tristan sedan år 2016.

Men trots Tristans stora svek så kommer Khloe låta Tristan vara med under förlossningen för att välkomna deras dotter till världen.

Khloe befinner sig i Cleveland där hon ska föda, och paret har även sin gemensamma bostad där. 

Khloes mamma Kris Jenner flög till Cleveland tidigt under onsdagsmorgonen, kort efter att Tristans otrohetsskandal var ett faktum. 

Khloe Kardashian och Tristan Thompson.
Khloe Kardashian och Tristan Thompson. Bildkälla: Instagram.

Khloes syster Kim Kardashian och andra familjemedlemmar åker till Cleveland på fredagen för att visa sitt stöd för Khloe under denna svåra tid.

Källor till Tmz berättar att Khloe är helt förkrossad över Tristans otrohet, men att hon inser hur viktigt det är att han är med på förlossningen.

– Khloe vill inte låta hennes personliga känslor förstöra det viktigaste ögonblicket i någons liv – födseln av ett barn, säger källan till Tmz.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.