Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Khloe Kardashian har förlåtit otrogna Tristan Thompson

Nöje | 13/04/2018 13:33

Khloe Kardashian har förlåtit sin otrogna pojkvän Tristan Thompson. Nu avslöjas det varför Khloe har valt att gå vidare med Tristan.

Det har varit en minst sagt omtumlande vecka för Khloe Kardashian, 33. Natten till tisdag så avslöjades det nämligen att Khloes pojkvän Tristan Thompson, 27, har varit notorisk otrogen mot henne under hennes graviditet.

Flera kvinnor trädde fram och berättade om sina relationer till Tristan, och en privat sexfilm på Tristan och en annan kvinna läckte även ut.

Tristan Thompson och en annan kvinna tar in på hotell.
Förra helgen så sov Tristan med en annan kvinna på ett hotell i New York. Bildkälla: The Shade Room

Under torsdagskvällen så födde Khloe parets gemensamma dotter i Cleveland, och på plats på sjukhuset var Tristan för att bevittna födseln. Och enligt en källa till People så har Khloe redan förlåtit Tristan för hans otrohet. 

– Khloe känner bara lycka just nu. Hon är upp över öronen förälskad i sin dotter, hon svämmar över av kärlek. Absolut ingenting annat spelar någon roll, säger en källa nära familjen Kardashian till People. 

Källan berättar vidare att Khloe "i princip redan förlåtit honom". 

– Hon är så otroligt lycklig över att bebisen är här, att hon är stor, stark, frisk och vacker, så just nu bryr sig inte Khloe om någonting annat i världen. Hon är inte ens sur på Tristan nu, berättar källan för People.

Källan berättar vidare att Khloe befinner sig i en fridfull lyckobubbla just nu, och att hon ser Tristans otrohet som en "fyllegrej som inte betydde någonting", och att det handlade om kyssar som mest.

Khloe anser även att det var "groupies som försökte lura honom i en fälla" och att det nu är dags för "alla att gå vidare". 

En annan källa berättar för People att Khloe är en hopplös romantiker och att hon vill få förhållandet med Tristan att fungera.

Tristan Thompson var otrogen mot Khloe Kardashian.
Tristan Thompson var otrogen mot Khloe Kardashian. Bildkälla: TMZ

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.