Fredag 3 Dec
Stockholm

Isabella Löwengrip avslöjar allt om framtiden med Hampus Jarlbo

Isabella Löwengrip och Hampus Jarlbo.
1 av 2
Isabella Löwengrip och Hampus Jarlbo. Foto: Instagram
Isabella Löwengrip fick rosor av Hampus Jarlbo.
2 av 2
Isabella Löwengrip fick rosor av Hampus Jarlbo. Foto: Instagram

Isabella "Blondinbella" Löwengrip har dejtat terminsmäklaren Hampus Jarlbo sedan oktober 2017. Nu avslöjar hon sina tankar om framtiden med sin kärlek.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det är i sin välbesökta blogg som Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 27, har en frågestund med sina läsare, och en nyfiken läsare undrar om hon dejtar samma kille som hon träffat den senaste tiden, eller om hon träffar flera olika.

Sedan i oktober 2017 har Isabella dejtat terminsmäklaren Hampus Jarlbo, 27. Paret syntes tillsammans för första gången då de gick på Prinsessan Sofias galamiddag för Project Playground.

Isabella Löwengrip och Hampus Jarlbo. Bildkälla: Stella Pictures.

Därefter har de hunnit åka till New York och en härlig lyxsemester till Maldiverna för sol och bad. 

I julklapp från Hampus fick Isabella en lyxweekend i Köpenhamn, och där var paret nyligen och bodde på det femstjärniga hotellet D’Angleterre. 

De besökte även nyligen Italien ihop, och under alla hjärtans dag blev Isabella rejält bortskämd – hon fick nämligen två par Chanelskor och ett stort fång röda rosor från sin nya kärlek.

I bloggen berättar nu Isabella att hon tar det väldigt långsamt med Hampus – och hon säger även att det inte är så enkelt att dejta henne eftersom hon inte vill ha en riktig vardag. 

För Isabella är prio ett hennes barn Sally och Gillis, och såklart hennes karriär.

"Kärleken får liksom vara en bonus i livet, jag är så nöjd med mitt egna liv", skriver Isabella.

Men den som trodde att Isabella skulle bli sambo igen, eller gifta sig en andra gång har fel.

"Den relation jag har utöver ska bara vara rolig, utmanande och givande! Vi kan resa ihop, få tid att prata och utbyta ideér. Men jag söker inte någon att dela hela mitt liv med och det är jag tydlig med. Ikväll ska vi och ut äta, det ser jag fram emot! Han är en av de smartaste som jag träffat", avslutar Isabella sitt inlägg.

Isabella Löwengrip fick rosor av Hampus Jarlbo. Bildkälla: Instagram.

Hampus är född i Lund, har pluggat på Lunds universitet och på Facebook finns det en hel del bilder på Hampus från de vilda studentåren. Hampus har jobbat på Handelsbanken, men idag är han terminsmäklare.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Kommentera
Kopiera länk
Dela