Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paow stöttas av fansen: "Förtjänar bättre än någon som är otrogen"

Nöje | 16/04/2018 19:10

Paulina "Paow" Danielsson skrev under veckan ett inlägg om sitt senaste break up och hur hennes självinsikt påverkats av det. Nu stöttas hon av sina fans.

Det var för cirka två månader sedan som kändissonen Lancelot "Lance" Hedman, 17, och "Paradise Hotel"-profilen Paulina "Paow" Danielsson, 24, valde att gå skilda vägar. Paret hade varit tillsammans sedan oktober 2017 med undantag för ett par uppbrott och tillfälliga pauser.

Paow som har bloggat sedan hon var 14 år skrev många inlägg under processen som följde med uppbrottet, och uppdaterade sina följare om hur hon mådde. 

"Det är så mycket jag vill göra, men jag har verkligen ingen ork. Ett mirakel att jag ens orkat sminka mig. Jag vet, jag ska inte gnälla så mycket. Men jag har svårt att ljuga om att allt är så bra. Men det här heartbreaket är fan i mig hårt. Innan under tidigare heartbreaks har jag bara gråtit lite och saknat någon dag och endast mått dåligt när jag tänkt på personen i fråga – men de har jag inte älskat på riktigt", skriver hon. 

Paow har låtit sina följare vara med på vägen tillbaka efter hennes break up. "Det har tagit hårt på mig, men jag är på väg tillbaka nu", har hon berättat.

Lance och Paow fortsatte efter uppbrottet att umgås till som tätt, men på slutet har de synts alltmer sällan tillsammans. Paulinas inlägg på sociala medier har till stor del handlat om att hon nu vill lägga tid på att fokusera på sig själv och festa loss med sina nära och kära. Fram tills nu. 

"Ska inte låta mig luras igen"

Paow har skrivit på sin blogg att det "blivit lite stökigt" under hennes senaste utgångar men att hon älskar varje sekund av det. Och på sin Instagram har hon valt att på nytt berätta lite om sitt mående när det kommer till relationsplanet. 

Under söndagen skrev hon ut ett inlägg som handlade om sitt mående på relationsplanet.

"För en månad sedan googlade jag liksom på självmord. Men what the fuck, att gråta över en kille, men att den personen som påstått sig att älska dig gör sådär mot en, att den personen får dig att känna att du inte vill leva. SÅ ska det inte vara", skriver Paow.

"Jag ska aldrig mer låta mig luras sådär av någon igen. Att jag förtjänar bättre än någon som ljuger och är otrogen", avslutar hon. 

Paulina skriver i inlägget att hon förtjänar bättre än att vara med någon som ljuger och är otrogen. Det framgår dock inte i texten vilket av sina ex hon nödvändigtvis syftar på.

Några av bloggerskans följare har diskuterat vem av sina ex Paulina syftar på när det kommer till just otroheten, men ingenting framgår klart. I övrigt svämmar kommentarsfältet över av stöttande ord från hennes följare. 

"Styrkekramar till dig"

"Helt fantastisk är du! Både inåt och utåt så låt ingen annan ta de ifrån dig"

"Du rockar! Keep going", lyder några av kommentarerna.

Gillar du ditt ex?