Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Justin Bieber slog ner en kille på Coachellafestivalen

- 16/04/2018, 15:01

En våldsam kille tog stryptag på sin ex-flickvän – och han vägrade släppa. Då tog Justin Bieber saken i egna händer och slog ner killen.

I helgen har den kända musikfestivalen Coachella ägt rum i Kalifornien. På plats har kändiseliten varit på plats – både Rihanna, Leonardo DiCaprio och Kylie Jenner har festat loss.

En annan stjärna som var på Coachella är Justin Bieber, 24. Och i lördags gick han på en fest – och fick agera vardagshjälte.

Enligt källor till Tmz så befann sig Bieber på festen och stod där och pratade med några kompisar när en kille kom in, såg en kvinna i sällskapet – och tappade det totalt. 

Enligt ögonvittnen på platsen så verkade killen påverkad av droger, och betedde sig som att kvinnan var en ex-flickvän.

Den drogpåverkade killen tog ett strypgrepp på kvinnan och vägrade släppa henne. Justin och hans kompisar skrek på killen att han skulle släppa kvinnan, men han svarade "Dra åt helvete" och fortsatte att hålla kvinnans hals i stryptag. 

Då slog Justin killen i ansiktet och knuffade honom mot väggen så att kvinnan kunde ta sig loss.

Killen kastades ut från festen, bara för att något senare springa efter en SUV eftersom han trodde att Justin var inne i bilen. Killen slog på bilen och skrek Justins namn.

Enligt källor till Tmz så arresterades den våldsamma killen senare av polisen.

Justin Bieber.
Justin Bieber. Bildkälla: Instagram.

År 2014 var Justin Bieber i ett uppmärksammat bråk med skådespelaren Orlando Bloom. 

Bråket mellan Orlando och Justin handlade om Orlandos ex-fru Miranda Kerr, som ska ha haft en flört med Bieber. 

Då slog Orlando till Bieber på en restaurang på Ibiza, och bland gästerna på restaurangen fanns kändisar som Paris Hilton, P Diddy, Lindsay Lohan och Leonardo DiCaprio.

Orlando Bloom och Leonardo DiCaprio.
Orlando Bloom och Leonardo DiCaprio. Bildkälla: Stella Pictures.

Den sistnämnda applåderade även Orlandos slag mot Bieber. 

– Det var fantastiskt. Alla stod upp och kollade som att det var en uppvisning. DiCaprio flippade ut, berättade den spanska journalisten Anastasia Skolkova, som var på plats, till tidningen Mirror. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.