Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så här ser kändisarna ut under Coachella

- 15/04/2018, 20:59

Årets festival pågår just nu i USA. Coachella är där det händer och näst intill ALLA kändisar är där. Vad är viktigt under festivalen? Din stil. Se hur kändisarna såg ut i helgen.

Varje år anhålls den stora musikfestivalen Coachella i Kalifornien, USA. Festivalen drar till sig publik och kändisar från HELA världen. Festivalen har funnits sedan 1999 och är en av de mest kända festivalerna i världen just nu. 

Nämnde vi att i princip alla kändisar du älskar besöker festivalen? Alla från Kylie Jenner och Rihanna till Little Jinder och Zara Larsson. Och kanske är det inte så konstigt. Bara i år uppträdde bland annat Cardi B, Post Malone och självaste Beyonce.

I år hade Beyonce inte mindre än 100 bakgrundsdansare och uppträdandet verkar ha varit helgens höjdpunkt. 

Beyonce
Beyonce framträdde under Coachella. Bildkälla: Instagram

Men tro det eller ej, festivalen är inte bara känd för den episka musiken och sina kända besökare. De är också kända för sina välKLÄDDA besöka. Gästerna klär upp sig till max. 

Det är för kända och ickekända en chans att verkligen ta ut svängarna och visa upp sin stil. Ofta mycket blommor, hippie-inspirerad stil och färgglatt. 

Så här såg exempelvis vår stjärna Zara Larsson ut. 

Zara Larsson
Zara Larsson. Bildkälla: Instagram

Zara var inte den enda svensken på plats. Förutom exempelvis Little Jinder, som besökare, så var det flera svenska artister som uppträdde – First aid kit, Léon och Talaboman.

Festivalen pågår i tre dagar och på sociala medier ser vi kändisarna i solen. Den ena stekigare än den andra. Till och med den nyblivna mamman Kylie Jenner tog sig till festivalen. 

Coachella Kylie
Kylie Jenner. Bildkälla: Instagram

Bilderna från festivalen får en verkligen att längta till sommar och sol men också till att förnya garderoben... Se flera bilder på kändisarnas outfit i spelaren ovan!

– Se fler bilder i videon ovan – 

TV: Nya videon på Kylie Jenner efter förlossningen kritiseras av fansen

Läs också om hur svenska kändisar såg ut på Coachella 2017

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Vill du besöka Coachella?