Minns du Carola Häggkvists son Amadeus? Så här ser han ut idag

- 21/04/2018, 12:28

Carola Häggqvist och Runar Sögaards son Amadeus har hunnit bli 20 år gammal och har blivit en lovande fotbollsspelare. Känner du igen stjärnsonen?

Carola Häggkvist och Runar Sögaards kärlekssaga inleddes i augusti 1987. Paret träffades under bibelstudier i Norge, och de förlovade sig redan i november 1987. 

Carola och Runar gifte sig i maj 1990, och åtta år senare – den 27 januari 1998 – föddes parets son Joseph Amadeus Sögaard.

Carola och Runar åker häst och vagn efter sitt bröllop 1990.
Carola och Runar åker häst och vagn efter sitt bröllop 1990. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT

År 2000 gick Runar och Carola skilda vägar, och Carola är idag tillsammans med artisten Jimmy Källqvist.

Carola och Runars son Amadeus har nu hunnit fylla hela 20 år – och har vuxit till sig rejält. 

Dessutom satsar han på en fotbollskarriär, och har i flera år spelat för Brommapojkarna. Nu har Amadeus ett kontrakt med Täbylaget IK Frej, och klubbens manager Roberth Björknesjö berättade i slutet av 2017 om sin tro på Amadeus.

– Amadeus är en spännande och utvecklingsbar backlinjespelare. Han är en snabb, aggressiv försvarsspelare och välutbildad efter många år i BP. Det skall bli kul att följa Amadeus i Frej under åren som kommer, sa Björknesjö till klubbens hemsida då.

Carola och Amadeus år 2006.
Carola och Amadeus i Båstad år 2006. Bildkälla: Björn Larsson Rosvall /TT

Och Amadeus självförtroende verkar det inte vara något fel på. Amadeus pappa, som jobbar som mental coach, har peppat sin son rejält. Amadeus långsiktiga mål är att bli en världsback.

– Om ens mål och visioner inte skrämmer en så är det för små, säger Amadeus till Aftonbladet Klick, skriver Stoppa Pressarna.

Amadeus tillägger sedan att han är "ett mentalt monster".

Är du nyfiken på hur Amadeus ser ut idag? Kolla in klippet ovan! 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.