Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Patrik Sjöberg tvingades avbryta Farmen-inspelning – besökte sjukhus

- 16/04/2018, 17:48

I kvällens avsnitt av Farmen VIP saknas plötsligt en av deltagarna. Det var Patrik Sjöberg som blev tvungen att avbryta inspelningen för att akut uppsöka en läkare.

I kvällens avsnitt av Farmen VIP fortsätter utmaningarna på gården med svåra saker som slakt av en gris, målning av hönshuset och att sätta ut kräftburar. 

Men trots att de klarat av utmaningarna bra måste två deltagare mötas i tinget för att slå ut varandra. Och det är just när deltagarna samlas i tinget som vi upptäcker att en av deltagarna saknas. 

Programledaren Paolo Roberto säger att Patrik Sjöberg har tvingats uppsöka sjukhus på grund av en infektionsskada i foten som blivit värre. 

– Jag fick åka till sjukhuset idag för att jag har haft en infektion under foten, säger Patrik Sjöberg i programmet. 

Han berättar att miljön på Farmen inte är idealisk om man vill att en skada ska läka. Han berättar att det är svårt att hålla rent och att man ofta går runt i blöta strumpor och skor. 

– Det har väl inte riktigt fått tid att läka, men jag har två fötter så det spelar inte så stor roll, säger Patrik Sjöberg i programmet. 

 – Vi hoppas ju alla att det blir bättre, men det är hellre "safe than sorry" som man säger, konstaterar Paolo Roberto.

Och i förhandstitten på vad vi får se i nästa veckans avsnitt kan vi skymta Patrik bland de andra deltagarna, så allt talar för att läkarbesöket gick bra. 

Patrik Sjöberg i nästa veckas avsnitt av Farmen VIP
Patrik Sjöberg syns i klippen från nästa vecka. Bildkälla: TV4

Hör mer om Patriks skada i klippet ovan. 

Farmen VIP sänds måndagar 20:00 på TV4.