Patrik Sjöberg
På grund av en skada som inte läkt var Patrik Sjöberg tvungen att avbryta inspelningen - Foto: TV4/Montage

Patrik Sjöberg tvingades avbryta Farmen-inspelning – besökte sjukhus

I kvällens avsnitt av Farmen VIP saknas plötsligt en av deltagarna. Det var Patrik Sjöberg som blev tvungen att avbryta inspelningen för att akut uppsöka en läkare.


I kvällens avsnitt av Farmen VIP fortsätter utmaningarna på gården med svåra saker som slakt av en gris, målning av hönshuset och att sätta ut kräftburar. 

Men trots att de klarat av utmaningarna bra måste två deltagare mötas i tinget för att slå ut varandra. Och det är just när deltagarna samlas i tinget som vi upptäcker att en av deltagarna saknas. 

Programledaren Paolo Roberto säger att Patrik Sjöberg har tvingats uppsöka sjukhus på grund av en infektionsskada i foten som blivit värre. 

– Jag fick åka till sjukhuset idag för att jag har haft en infektion under foten, säger Patrik Sjöberg i programmet. 

Han berättar att miljön på Farmen inte är idealisk om man vill att en skada ska läka. Han berättar att det är svårt att hålla rent och att man ofta går runt i blöta strumpor och skor. 

– Det har väl inte riktigt fått tid att läka, men jag har två fötter så det spelar inte så stor roll, säger Patrik Sjöberg i programmet. 

 – Vi hoppas ju alla att det blir bättre, men det är hellre "safe than sorry" som man säger, konstaterar Paolo Roberto.

Och i förhandstitten på vad vi får se i nästa veckans avsnitt kan vi skymta Patrik bland de andra deltagarna, så allt talar för att läkarbesöket gick bra. 

Patrik Sjöberg syns i klippen från nästa vecka. Bildkälla: TV4

Hör mer om Patriks skada i klippet ovan. 

Farmen VIP sänds måndagar 20:00 på TV4.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

1 timme sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

1 timme sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

2 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

3 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

3 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.