Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linn Ahlborgs följare rasar efter detaljen på bilden

Nöje | 17/04/2018 12:58

Youtubestjärnan Linn Ahlborg, 18, är van att ta kritik på sina sociala medier. Men reaktionerna på sin senaste bild fick henne till slut att se rött.

Linn Ahlborg, 18, är en av vår tids största Youtubeprofiler. Linn har redan som 18-åring samlat på sig över 387 000 prenumeranter på Youtube och 548 000 följare på Instagram. Hon har lanserat två stycken klädkollektioner och har även fler stora samarbeten på gång. 

Linn tenderar att skapa ett väldigt stort engagemang på sina sociala medier, och hennes lojala följare vill ofta tycka till om alla hennes val i vardagen. Men när hon i söndags publicerade en bild på sin Instagram, då kände hon att engagemanget kanske gick något över styr. 

Linn fick säga åt sina fans på skarpen efter att ha publicerat en bild på sig själv i ett par pyjamasshorts.

"Blir besviken"

Bilden Linn publicerade var från en av årets första vårdagar där Youtubestjärnan poserar i ett par stencoola boots, shorts och vit topp. Men ett par timmar efter att Linn publicerat bilden så hade kommentarsfältet fullkomligt svämmat över med kommentarer. 

Vad det hela handlade om? Jo, nämligen hennes svarta shorts. Många av Linns följare ansåg nämligen att shortsen var for korta och kunde inte i sin vildaste fantasi förstå hur hon kunde ta på sig någonting dylikt. 

"Varför så lättklätt det ser ganska kallt ut"

 "Kortaste kjolen jag sett"

"Ursäkta men kan du ens sätta dig ned utan att visa halva rumpan?", lyder några av kommentarerna. 

Tillslut valde Linn att själv gå in i sitt kommentarsfält för att svara. 

"Chilla tjejer, det är mina pyjamasshorts, inte så jag tänkt ha på mig dem i skolan". 

Hon valde även att ta upp det hela på sin blogg där hon lät märkbart irriterad.

"Det blev en tråkig ton i kommentarsfältet på IG under dessa bilder för att mina shorts tydligen var för korta. Alltså är den där skiten fortfarande en grej? Allvarligt. Det som gör mig besviken är att det är brudar som klankar ner också... Men för allas säkerhet så kan jag informera att detta är ett par pyjamasshorts från Victoria's Secret som jag brukar sova i och inget jag tänkte ha till skolan så ni kan sova gott inatt också!", skrev hon.

Heja Linn!

Mer:

Youtubestjärnan Louise Jorge, 18, sa nyligen i en livevideo att hon inte vill umgås med Linn Ahlborg och hennes vänner. Och det finns enligt henne en väldigt specifik anledning. Här kan du läsa mer om det.

Dags att sluta klaga på vad folk har på sig?