Därför vill inte Louise Jorge umgås med Linn Ahlborg och Zennufer

Youtubestjärnan Louise Jorge, 18, sa nyligen i en livevideo att hon inte vill umgås med Linn Ahlborg och hennes vänner. Och det finns enligt henne en väldigt specifik anledning.


Man skulle kunna säga att dagens Youtubestjärnor våran generations rockstjärnor. Kanalerna bara växer och växer och plattformen svämmar över av stora profiler med följarskaror på flera hundra tusen. Galleriorna fylls till bredden av skrikande fans så fort någon av profilerna ska ha en meet and greet och många av dem kan inte ens gå ut på stan med risk att orsaka kaos.

En av vårt lands största youtubeprofiler är Linn Ahlborg, 18. Trots sin ringa ålder har Linn redan släppt två stycken klädkollektioner, gjort en rad olika samarbeten med andar stora företag samt samlat på sig över 387 878 prenumeranter på Youtube. 

Här kampanjar tjejerna för Linns samarbete med Rebecca Stella.

Under sitt samarbete med Rebecca Stella plåtades Linn tillsammans med sina Youtube-kollegor Jennifer "Zennufer" Andersson och Frida Tordhag. 

Tjejerna är även vänner och det kan ju minst sagt låta som en tonårsdröm att få umgås med människor i samma ålder som har samma udda yrke som en själv, men det är det inte alla som håller med om. 

Linn, Zennufer och Frida umgås flitigt på fritiden. Till denna bild hade de skämtsamt skrivit texten "You can't sit with us".

"Har snackat skit om mig"

Youtubeprofilen Louise Jorge har omkring 40 000 följare på sin Youtubekanal och är bekant med Linn och de andra tjejerna. Men i en livevideo var det ett fan som frågade henne varför hon inte umgås mer med det andra gänget, och då kommer det ett något oväntat svar, vilket  Svenska Youtubers uppmärksammade. 

Louise påstod nämligen att hon fått reda på att Linns gäng snackat skit om henne, och att hon därför inte känner för att hänga med dem. Hon sa även i videon att någon av tjejerna haft mycket förutfattade åsikter om henne.  

Varken Linn, Zennufer eller Frida har svarat på det hela. Men vi hoppas verkligen att stridsyxan grävs ned inom en snar framtid. 

Linn Ahlborgs samarbete med Rebecca Stella mötte kritik från fans efter att en en bild på Gigi Hadid började spridas. Läs mer om det här.

Fler Youtubedraman

Ett annat Youtubedrama som ägt rum var det mellan Linn Ahlborg och Ben Mitkus. Ben var märkbart intresserad av Linn vilket han upprepade gånger pratade om på sin Youtubekanal. Linn å andra sidan, visade inte samma intresse tillbaka, vilket drog igång en liten pajkastning mellan de båda stora profilerna. Det hela gick så långt att att Linn blev utskälld på stan av ett gäng fans för att hon inte svarat på Bens uppvaktning.

Ben hävdade senare att det hela var "ett skämt". 

Ett annat välkänt Youtubedrama var det mellan Joakim Lundell och hans bröder. Deras utdraga konflikt bevittnades av hundra tusentals fans. Och det hela slutade med att de just då bröt kontakten.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...