Torsdag 9 Dec
Stockholm

Bianca Ingrosso avslöjar allt om sexkursen: "Sån skillnad"

Bianca Ingrosso gick på tantrakurs.
1 av 3
Bianca Ingrosso gick på tantrakurs. Foto: Instagram. Bilden är ett montage.
Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso.
2 av 3
Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso. Foto: Instagram
Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf.
3 av 3
Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf. Foto: Instagram

Bianca Ingrosso gick på en tantrakurs och nu avslöjar hon allt om vad hon lärde sig under den flera timmars långa kursen. – Det är sån jävla skillnad!, säger Bianca lyriskt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var förra sommaren som Bianca Ingrosso, 23, var på en tantrakurs hos bloggerskan Maxinne Björk, och det har verkligen gjort intryck på Bianca som pratar om sexkursen under i princip alla sociala sammanhang – något som Biancas poddkollega Alice Stenlöf avslöjar.

I det senaste avsnittet av Alice och Biancas populära podcast "Har du sagt A får du säga B" så berättar Bianca om kursen, som pågick i sex timmar. Innan kursen så trodde Bianca att "alla skulle sitta och pulla i ett hörn".

Men så var inte fallet.

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf driver podcasten "Har du sagt A får du säga B". Bildkälla: Instagram.

De första fyra timmarna avhandlades det allt från mens till kvinnokroppen. Bianca berättar även om olika tantratekniker som gör att kvinnan inte har lika mycket mens och inte heller behöver äta preventivmedel.

– För att tantra för män, dom kan få orgasm utan att få utlösning. Om inte dom får utlösning så behöver man inte gå på preventivmedel, säger Bianca och Alice låter skeptisk. 

Maxinne Björk bjöd in till Tantrakväll. Här ser vi henne med sin Tantralärare Charlena. Bildkälla: Instagram.

Bianca berättar vidare om sina lärdomar från kursen. 

– Det är inte orgasmen de är ute efter. De som håller på med Tantra kan ha sex i timmar utan att få orgasm. Jag fick lära mig att en kvinna kan få orgasm via åtta olika G-punkter, säger Bianca.

Bianca berättar senare om de olika erogena zonerna till exempel bröstvårtor och öron, och ger sedan tips om hur man ska göra för att kunna "squirta" det vill säga uppnå en fontänorgasm. 

Bianca med pojkvännen Phillipe Cohen. Bildkälla: Instagram.

Själv har Bianca blivit hjälpt i sitt sexliv genom att utforska sig själv. 

– Det finns hur mycket muskler som helst där nere som vi inte arbetar med där nere, det är anledningen till att så många inte får orgasm. Det finns knipägg man kan köpa, säger Bianca och berättar att hon planerar att köpa ett sådant ägg.

– Man sätter fast ett snöre så kan man hänga en vattenflaska där. Jag gjorde inte det här men jag gjorde knipövningar 10 minuter om dagen i 10 dagar. På 10 dagar så gjorde jag det här och sen träffade jag Philippe och det var sån jävla skillnad!, säger Bianca och avslöjar att hennes sexliv har förbättrats avsevärt tack vare tantrainspiration och knipövningar.

Margeaux Dietz var även hon på en av de berömda tantrakvällarna: "In kom en naken snygg kille"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Kommentera
Kopiera länk
Dela