Expedition Robinson
Nicoline Artursson

Det här visste du inte om Robinson-deltagaren Nicoline Artursson

Hon är en av de starkast lysande profilerna i årets Expedition Robinson. Men vem är egentligen 25-åriga Nicoline Artursson?


Expedition Robinson är i år hetare än på många år med starka känslor, spännande tävlingar och deltagare som den ena är mer färgstark än den andra. 

Men en som verkligen stuckit ut lite extra är den 25-åriga Stockholmstjejen Nicoline Artursson

Det många inte vet om Nicoline är att hon redan som 18-åring vann Fröken Sverige. Hon har sedan dess arbetat som modell, influencer och föreläsare. 

Nicoline Artursson är född i Halmstad men bor idag i Stockholm. Hon är någonting utav en innepinne och hänger ofta kring med andra kända profiler.
Nicoline har deltagit i en rad olika lopp och tävlingar. Hon är väldigt uthållig och har god kondition vilket hon kunnat dra fördel av i Robinson.

Men låt er inte luras av hennes yttre. Hon har nämligen ett psyke av sten och en  exceptionellt god fysik, vilket hon dragit stor fördel av i tävligen. 

I spelaren ovan får du reda på en rad roliga fakta om Nicoline som du antagligen inte hade en aning om. Bland annat vad hon gjort tidigare i livet innan Expedition Robinson. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!