Nellie Berntsson och Kevin Livingstone.
Nellie Berntsson och Kevin Livingstone. - Foto: Facebook, Instagram. Bilden är ett montage.

Kevin Livingstone är Nellie Berntssons nya pojkvän

Nellie Berntsson har hittat kärleken igen – i ingen mindre än den 18-åriga modellen och taekwondostjärnan Kevin Livingstone. Nu berättar Nellie öppet om sin nya pojkvän.


Youtubestjärnan och hästprofilen Nellie Berntsson, 18, var tidigare ihop med Lance Hedman, 17. Efter separationen gick Lance vidare med Paulina "Paow" Danielsson, 24, men paret gjorde nyligen slut.

Nu har även Nellie gått vidare – i sin blogg berättar hon öppet om sin nya pojkvän, den 18-åriga modellen och Taekwondoproffset Kevin Livingstone från Växjö. På Facebook är Nellie och Kevin dessutom ett par. 

Kevin Livingstone och Nellie Berntsson. Bildkälla: Instagram.

Det nykära paret befinner sig just nu i Las Vegas, och i sin blogg berättar Nellie om de starka känslorna för sin pojkvän.

"Jag är verkligen så himla förälskad i han. Så extremt jordnära, lugn och allt de är som jag behöver i mitt hektiska liv", skriver Nellie. 

Hon berättar att hennes föräldrar i början var lite skeptiska till att hon hade en ny pojkvän eftersom de hade tröttnat på de många killar som uppvaktat Nellie och sedan försvunnit. 

Men nu är föräldrarna lika kära i Kevin som Nellie är.

"Jag är lycklig ända in i hjärtat. Tack för det K...", skriver Nellie. 

Så vem är då Kevin? 

Den 182 centimeter långa Kevin är från Växjö, och har gått på ProCivitas i Malmö. Han har även kontrakt med modellagenturen Wolf Model Agency, och gick nyligen en modevisning under Köpenhamns modevecka.

Kevin Livingstone. Bildkälla: Facebook

Men det verkar vara taekwondon (förutom Nellie då) som är det som Kevin verkligen brinner för. 

I en intervju med Sveriges Radio har Kevin tidigare berättat att han siktar på att bli bäst i världen inom sin sport. 

– Mitt största mål egentligen är att vara med i ett OS. Det första möjliga jag kan vara med i är 2020. Det ser jag fram emot väldigt mycket att kanske få vara med där. Det är mitt största mål. Sedan vill jag självklart vara med i ett VM och EM, och vinna dom två, sa Kevin då till Sveriges Radio.

Grattis till kärleken!

Se mer av Kevin i videon ovan!

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!