Magdalena Graaf i Lailaland.
1 av 4
Magdalena Graaf i Lailaland. - Foto: Instagram, TV3. Bilden är ett montage.
Hannah Graaf.
2 av 4
Hannah Graaf. - Foto: JANERIK HENRIKSSON / TT
Andreas Lundstedt.
3 av 4
Andreas Lundstedt. - Foto: Claudio Bresciani / TT
Camilla Läckberg.
4 av 4
Camilla Läckberg. - Foto: TV3

Magdalena Graafs fylleskandal – skrek könsord på välgörenhetsgala

Det är under en tjejmiddag med Laila Bagge, Anitha Schulman och Camilla Läckberg som Magdalena Graafs pinsamma – men sjukt roliga – fylleskandal avslöjas.


Det är i det senaste avsnittet av Laila Bagges serie "Lailaland" som Laila äter middag med sina tjejkompisar på lyxrestaurangen Beirut Café i Stockholm. 

På plats runt bordet finns bland annat – förutom Laila Bagge – författaren Camilla Läckberg, bloggaren Magdalena Graaf och Anitha Schulman. Kvinnorna pratar bland annat om roliga fylleminnen och Magdalena är inte den som har spottat i glaset.

Med stor inlevelse så avslöjar Camilla Läckberg en fyllemiss som Magdalena Graaf stod för...Bildkälla: Lailaland/TV3

Magdalena berättar bland annat om när hon blev utslängd av en vakt eftersom hon inte hade några skor – ja, dom hade hon supit bort, och Laila flikar in att hon har gått till studion lite halvpackad ibland.

Men kvällens värstingstory återberättas av Camilla Läckberg. När hon och Magdalena var ute en blöt kväll så ringde Magdalenas mobil, och hon ser att det står "Hannah" – det vill säga Magdalenas syster Hannah Graaf.

Hannah Graaf. Bildkälla: Janerik Henriksson/TT Bild

– Hannah är då samtidigt i Göteborg på någon sånhär superposh välgörenhetsgala för att save the ocean. Dom har en stor storbildskärm, konferenciern kommer fram till Hannah och ska intervjua henne under middagen och kallar henne då för "Maggan".

Hannah förklarar att hon inte är Magdalena utan Hannah. Då frågar konferenciern om de inte ska ta och ringa upp Magdalena...

Sagt och gjort – Hannah ringer upp sin kära syster på FaceTime. Magdalena svarar och det går direkt ut på den stora skärmen.

Men Magdalena, som har några glas innanför västen, får av någon outgrundlig anledning för sig att det är Alcazar-sångaren Andreas Lundstedt som ringer.

Hur Magdalena då väljer att svara? 

– Hej Andreas! Kukeeeeeeen!

Magdalena trodde att det var Alcazar-sångaren Andreas Lundstedt som ringde. Det var det inte. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT

Camillas story om Magdalena tog förmodligen kvällens pris!

Minns ni när Magdalena Graaf åkte på tjejresa och gick loss med sin mobiltelefon på fyllan? Det gör vi...

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du gjort bort dig på fyllan?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

2 timmar sedan

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.