Torsdag 2 Dec
Stockholm

Laila Bagge om kokaindebatten med Alexander Bard

Laila Bagge och Alexander Bard har vi många gånger fått se i hätska diskussioner bakom Idoljury-bordet. Men nu berättar Laila att musik och artisteri är långt ifrån det enda de har olika syn på.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela

Laila Bagge, Anders Bagge och Alexander Bard har i flera år arbetat tillsammans i den omtalade och folkkära Idoljuryn. Trots att de inte alltid dragit jämt, har Laila och Alexander alltid haft en god relation utanför TV-rutan och är nära vänner. 

Alexander Bard, Laila Bagge och Anders Bagge satt i Idol-juryn i flera år. Bildkälla: Stella Pictures.

Laila har under senaste tiden haft fullt upp med sitt eget program Lailaland, där man får följa hennes liv och vardag med allt vad det innebär. Hon arbetar också med radio på MorronZoo tillsammans med Roger Nordin.

Alexander Bard å andra sidan har haft fullt upp med Talang 2018 där han har varit jury tillsammans med Bianca Ingrosso och LaGaylia Frazier. Innan säsongens premiär hamnade Bard i blåsväder angående sina kontroversiella uttalanden om #metoo och Zara LarssonLäs mer om det här. 

"Kokain är för loosers", säger Laila. Bildkälla: Stella Pictures. 

Alexander har även medverkat i en rad olika poddar, och han drar sig aldrig för att diskutera något ämne, bland annat har han ofta yttrat sin liberala syn på olika droger. Detta är ett ämne han även tagit upp med Laila. Men de delar inte direkt syn på det hela, vilket Laila berättar om i Fördomspodden med Emil Persson.

– Kokain är härligt men hör ungdomen till?, säger Emil som frågande påstående.

– Nej. Aldrig provat någonting. Ska jag vara ärlig så, nu kommer jag låta dum men, det är för loosers. Det här är någonting jag och Alexander Bard har rykt ihop om flera gånger. Han tycker att man ska prova allting minst en gång om inte massvis. Nu har han väldigt högt IQ, och jag älskar honom. Men jag håller inte med. 

Alexander Bard har flertalet gånger yttrat sin liberala syn på droger. Bildkälla: Stella Pictures.

Men trots sina olikheter bakom jurybordet så är Laila och Alexander väldigt goda vänner.

– Så du älskar alltså Alexander Bard?, frågar Emil. 

– Jo jag älskar och tycker om honom väldigt mycket, det fanns en tid då han ställde upp för mig någonting så otroligt. Vilket jag än idag uppskattar väldigt mycket, berättar Laila. 

Läs mer: 

Här tar Laila Bagge marijuana i nya programmet

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela