Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Par hyrde ut hem till Youtubestjärna – möttes av en mardröm

Nöje | 21/04/2018 09:38

Det gifta paret hyrde ut sitt hem till Instagramprofilen och Youtubestjärnan Kayla Jenkins. När paret kom hem så möttes de av bajs och kiss överallt. Dessutom hade Kayla struntat i att betala sin hyra.

YouTube-stjärnan och Instagramprofilen Kayla Jenkins, 24, är en brittisk influencer som har gjort det sitt signum att göra sminkvideos och recensera skönhetsprodukter. 

På Youtube har Kayla, som går under namnet Okaylaaa på sociala medier, över en halv miljon prenumeranter och på Instagram har hon över 100 000 fans som alla vill följa hennes glamourösa sminklooks.

Kayla startade sin kanal år 2010 och har även gjort sig känd för att göra videos som visar hur man sminkar sig som en kändis.

Kayla Jenkins.
Kayla Jenkins. Bildkälla: Instagram/okaylaaa/

Men nu avslöjas det att den snygga ytan som Kayla har försökt upprätthålla döljer en helt annan sanning...

Skyldig 59 000 kronor i hyra

Brittiska Metro rapporterar nu nämligen att Kayla hyrde en bostad i Manchester av det gifta paret Paul och Paula Hopwood – men Kayla betalade aldrig hyran. 

Kayla lämnade lägenheten med 59 000 kronor i skulder till paret – och dessutom var hemmet i ett fruktansvärt skick. 

Djurkiss på gardinerna.
Djurkiss på gardinerna. Bildkälla: Channel 5

Bland annat möttes hyresvärdarna av hundbajs över hela huset och på madrassen, djurkiss på gardinerna, hundbajs i en lunchlåda och drivor av fulla sopppåsar i trädgården. 

Enligt Kaylas hyresvärd fick hon inte ha husdjur i lägenheten, men trots det ska hon ha haft ett mindre zoo i sitt hem – hela fem hundar, fyra katter, två undulater, två marsvin och tre kaniner.

Kiss och bajs i sängen.
Kiss och bajs i sängen. Bildkälla: Channel 5

Lämnade hemmet i kaos

Channel 5:s programserie "Bad Tenants, Rogue Landlords" tar upp fall där hyresvärdar har råkat ut för riktiga mardrömshyresgäster, och i ett avsnitt så berättar Kaylas hyresvärdar om skandalen.

– Att gå in där och se att allt var helt förstörd var själadödande. Det får mitt blod att koka, säger Paula Hopwood i programmet.

Innan Kayla flyttade, när det "bara" var de obetalda hyrorna som var problemet, så berättade Paul om sin ilska, skriver Metro.

Bajskorvar i en lunchlåda.
Bajskorvar i en lunchlåda. Bildkälla: Channel 5

– Hon är där inne, tjänar pengar i vårat hus, använder det för att filma sina videos och betalar inte sin hyra. Och det finns ingenting vi kan göra, sa Paul då. 

När polis kallades till hemmet så reagerade de direkt på den "skarpa lukten". 

Kaylas PR-ansvariga har i ett uttalade sagt att de är ledsna att Kayla inte har kunnat betala hyran. 

– Hon skäms och är ledsen över att hon inte har kunnat betala hyran. Hon har varit deprimerad vilket gjorde att jobben blev färre, meddelar de till Mirror. 

Kaylas team hävdar också att Kaylas mamma ska ha städat huset innan Kayla flyttade.

Kayla Jenkins.
Kayla Jenkins. Bildkälla: Instagram/okaylaaa

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.