Laila Bagge.
1 av 3
Laila Bagge. - Foto: TV3/Viafree
Laila Bagge.
2 av 3
Laila Bagge. - Foto: STELLA PICTURES / Robert Eklund
Laila Bagge.
3 av 3
Laila Bagge. - Foto: STELLA PICTURES / Robert Eklund

Laila Bagge berättar om beslutet bakom skönhetsförändringen

Laila Bagge är 45 år gammal och trots att hon är fräsch som en dag så tycker hon själv att hon "börjar förfalla". Därför tar hon nu saken i egna händer och åker iväg till en skönhetsklinik.


Det är i veckans avsnitt av Laila Bagges realityserie "Lailaland" på TV3 som Laila, 45, bestämmer sig för att det är dags att genomgå en skönhetsförändring.

– När man är ung så har man massor av kollagen sen försvinner det ju äldre man blir, och det är det som gör att huden blir rutten. Men har man det i kroppen så blir huden spänstig och slät, säger Laila i programmet.

Laila Bagge tycker att hon "förfaller". Bildkälla: Stella Pictures.

Laila har nu siktet inställt på att genomgå en föryngrande behandling.

– Det vore ju trevligt, för jag håller ju på att förfalla totalt, säger Bagge och fortsätter:

– Nu kommer säkert alla att tro att jag gör det här för att jag är rädd för att åldras, jag är inte rädd för att åldras men jag vill åldras med värdighet. Så finns det något protein som bara är naturligt så vill jag pröva det. Jag ska bli len som en bebisrumpa, säger Bagge.

I "Lailaland" får tittarna följa med när Laila besöker en hudklinik där hon genomgår en hudanalys. Maskinen som scannar Laila visar att hon har rynkor runt ögonen och vid de nasolabiala vecken.

I maj kommer Laila Bagge att få se resultatet. Bildkälla: Stella Pictures.

Efter hudanalysen får Laila en kollagendrick som hon ska sörpla i sig under ett par veckor. Hon ska även börja dricka mer vatten, säger hudspecialisten Maybritt till Laila.

Programmet spelades in för två månader sedan, så redan i maj så kommer Laila att få se resultatet efter sin kollagenkur.

Nya avsnitt av "Lailaland" släpps varje måndag på Viafree.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!